Bubu
Član
Da preduhitrim Slavka-to su novije felne bez tega na koje moze da se namontira teg od uskih felni od 560/577 tj. fabricki tegovi od 5106/5136.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ko sto je rekao Bubu, to su novije, al ove nase nemaju tega ... mogu ti cisto slikati da vidis kako izgleda felgaBećarina pusta je napisao(la):@slavko91: Zanima me onaj zadnji uteg (rekao bih da je to uteg kako mi se čini) u felgi od 549 i to načina na koji se steže za felgu pa bih te molio ako imaš koju sliku tog utega sa vanjske i unutrašnje strane felge da ih okačiš na forum da vidimo kako to izgleda. Usput jel znaš kolko su kila teški i kolko su koštali ako ste ih morali nadoplatiti kod kupovine?
te tegove ud uskih felni ja nikad nisam koristio, stoje u supi, ako nekom treba prodao bi, mislim da su teski 50kg po komadu a ima ih 4 komBubu je napisao(la):Da preduhitrim Slavka-to su novije felne bez tega na koje moze da se namontira teg od uskih felni od 560/577 tj. fabricki tegovi od 5106/5136.
Tačno tako! A ako prenosi obrtni moment znači da treba da se okreće, zar ne!Bubu je napisao(la):Vratilo prenosi obrtni moment a osovina ne prenosi ako cemo precizno...
slavko91 je napisao(la):ko sto je rekao Bubu, to su novije, al ove nase nemaju tega ... mogu ti cisto slikati da vidis kako izgleda felgaBećarina pusta je napisao(la):@slavko91: Zanima me onaj zadnji uteg (rekao bih da je to uteg kako mi se čini) u felgi od 549 i to načina na koji se steže za felgu pa bih te molio ako imaš koju sliku tog utega sa vanjske i unutrašnje strane felge da ih okačiš na forum da vidimo kako to izgleda. Usput jel znaš kolko su kila teški i kolko su koštali ako ste ih morali nadoplatiti kod kupovine?
KishRobert je napisao(la):dzabe njemu taj fakultet,kad ga zavrsi diplomu moze okaciti u poljski wc!
Zmaj 151 je napisao(la):
sta kazete na moju azdaxu(imt 5106)
moj prijatelj mi je pricao da hoce da uzme novog 539 , i mislim da je rekao cenu od 7000e s tim da ima 40% subvencije. pitacu ga za tacne informacije pa cu ti javiti.Kacanin je napisao(la):Da li znate kako se moze kupiti novi imt traktor da li ima sunvencije na njega i dali znate mozda cene nekih modela im
MONTOYA je napisao(la):majstore odvrni pa vidi