IMT

Da preduhitrim Slavka-to su novije felne bez tega na koje moze da se namontira teg od uskih felni od 560/577 tj. fabricki tegovi od 5106/5136.

Bećarina pusta je napisao(la):
@slavko91: Zanima me onaj zadnji uteg (rekao bih da je to uteg kako mi se čini) u felgi od 549 i to načina na koji se steže za felgu pa bih te molio ako imaš koju sliku tog utega sa vanjske i unutrašnje strane felge da ih okačiš na forum da vidimo kako to izgleda. Usput jel znaš kolko su kila teški i kolko su koštali ako ste ih morali nadoplatiti kod kupovine?
ko sto je rekao Bubu, to su novije, al ove nase nemaju tega ... mogu ti cisto slikati da vidis kako izgleda felga :cool:

slavko91 je napisao(la):
Bećarina pusta je napisao(la):
@slavko91: Zanima me onaj zadnji uteg (rekao bih da je to uteg kako mi se čini) u felgi od 549 i to načina na koji se steže za felgu pa bih te molio ako imaš koju sliku tog utega sa vanjske i unutrašnje strane felge da ih okačiš na forum da vidimo kako to izgleda. Usput jel znaš kolko su kila teški i kolko su koštali ako ste ih morali nadoplatiti kod kupovine?
ko sto je rekao Bubu, to su novije, al ove nase nemaju tega ... mogu ti cisto slikati da vidis kako izgleda felga :cool:

Premda mi je NA sad poslao dvije slike tih tegova na jednom IMT-549 bio bih ti zahvalan kad bi napravio par slika svog 549 da se to sve fino vidi i sa prednje i sa zadnje strane felge. :cao:

2hwcqwy.jpg

sta kazete na moju azdaxu(imt 5106)

KishRobert je napisao(la):
dzabe njemu taj fakultet,kad ga zavrsi diplomu moze okaciti u poljski wc!
:haha: :haha: :haha:

@KR,i u poljskom WC-u bude prometa i poseta tako da ako je okaci i tamo neko ce je opet pogledati,ipak je diploma "diploma".....nego ja nocas nisam spavao od izjave da 539 ima lanac,dao sam se u brigu i jutros sam odmah otisao da rastavim moj 539 posto je prva serija da proverim sta je unutra,lanac ili zupcanici,sva sreca pa zzupcanici...........
xgctg1.jpg

ajde jedno pitanje za poznavaoce IMT 539,dali ima nesto izmedju sajle obrtomera i bregaste,kad zavrnem sajlu okrece se,dal je brega pojedena i rupa se zaokruzila ili dodje jos nesto,molim bez lupanja pojednih majstora

Moram :haha: Dali nije bezična veza :haha: :haha: :haha: :haha:
Salim se mozda pukla sajla ili na sajli one cetvrtkice na krajevima otisle pa se vrti nemoze da uzubi :ppozdrav:

Kacanin je napisao(la):
Da li znate kako se moze kupiti novi imt traktor da li ima sunvencije na njega i dali znate mozda cene nekih modela im:haha: :sta:
moj prijatelj mi je pricao da hoce da uzme novog 539 , i mislim da je rekao cenu od 7000e s tim da ima 40% subvencije. pitacu ga za tacne informacije pa cu ti javiti.

MONTOYA je napisao(la):
majstore odvrni pa vidi

rekao sam samo majstori da odgovore :haha: :haha:
pogresio sam jer nisam napisao NOVU sajlu kad zavrnem,ispravnu,nista od vas,koliko mi se cini da je rupa u bregasti i da se rupa pojela(zaokruzila) :udri: :udri:koje konstruktorsko resenje :udri:,probacemo malo da nagojimo sajlu
Post je spojen: [time]1295823342[/time]

Evo, ja se javljam. Nisam nikad još video da se bregasta pojela, suviše je tvrda. Problem može da bude da se sajla zaokruglila, ili ako je nova da nije dobrih dimenzija (debljina te četvrtke ili dužina dela sajle koji izlazi iz bužira)

Nazad
Vrh