IMT

Znam to, nego sam mislio da onaj sat sa slike nije od onog traktora sa slike.

ovaj kvalitet se vise neproizvodi lamela jos dobra,pali na zub.8200 r/c je otprilike oko 250000 km predjenog puta bez ijednog kvara na motoru,
Tolko ni Kejs neće izdržati{250000:8200~30km/h}

Ja cu slikati na mom 533 na kom je samo stelovano paljenje pa sam video da ima lanac,traktor ima 9000rc i jos ide,nije da puca od snage ali ove lakse poslove obavlja.
A kad ode lamela na fergusonu jel se onda menja i zamajac menjaca ?? :sta:

North ARMY je napisao(la):
Ja cu slikati na mom 533 na kom je samo stelovano paljenje pa sam video da ima lanac,traktor ima 9000rc i jos ide,nije da puca od snage ali ove lakse poslove obavlja.
A kad ode lamela na fergusonu jel se onda menja i zamajac menjaca ?? :sta:
imaš ovde mehaničara pa pitaj :haha:

da,da,NA obavezno i zamajac na menjacu,a na motoru nemoras,samo ga malo darni na strug ako je ostecen od lamele i nitnova ::namigivanje::
NA,poceo si i ti pola vijagre da konzumiras

Ljudi nemojte tako nama to izgleda glupo ali covek se nije sretao sa tim.Ja sam zavrsio za auto mehanicara ali nisam radio traktore pa o njima veoma malo znam.Nije sramota :ppozdrav: Bolje pitati nego lupati neke dluposti a primetio sam da ima ljudi kao znaju nesto a ovamo neznaju vola da ubodu ::lose::

nck0ia.jpg

s perkinsovom makinom :cool:

mica967 je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Gde ima na 539 vreteno?
Verovatno je mislio na izlazno vreteno za kardan, ako je to lako se menja. :ppozdrav:
Nebih da sitničarim, prvilno se kaže "Vratilo"... mnogi kažu osovina, mada ni to nije pravilno, da se ne upuštamo u detalje mašinske terminologije, najprostije objašnjenje bi bilo da se vratilo okreće, a osovina ne.....

@slavko91: Zanima me onaj zadnji uteg (rekao bih da je to uteg kako mi se čini) u felgi od 549 i to načina na koji se steže za felgu pa bih te molio ako imaš koju sliku tog utega sa vanjske i unutrašnje strane felge da ih okačiš na forum da vidimo kako to izgleda. Usput jel znaš kolko su kila teški i kolko su koštali ako ste ih morali nadoplatiti kod kupovine?

Nazad
Vrh