Na vojnom otpadu u Bečeju sam video jednog imt zglobaša.Motor mu izgleda veoma kompletan i veoma dobro.Čak šta više mislim da je dosta kompletan traktor.Ovo pišem ukoliko nekome trebaju delovi za tako nešto ili misli da kupuje takve mrcine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predpostavljm da ima sve o tim traktorima na ovim stranicama,ali zasto bih citao nesto sto me neinteresuje...!? ali dobro procitacu....panonstib je napisao(la):Gospodine @seca
Molio bih Vas da prelistate ovih 313 strana pa ćete naći sve što Vas zanima.Nemojte da se ponavljaju postovi zato što Vas mrzi da čitate.
Kosjerac je napisao(la):O Zoki dobro došao na ovaj forum ali se prvo prestavi u odgovarajućoj temi.
(sorry za off)
Jesi li našao kuku za tvoj traktor?
[/qu
E druze neznam gde to treba da se predstavim i u kojoj temi,kuku nisam naso ali je pravim sam nedaju mi se bas 9000din, za novu ovo kada budem napravio slikacu pa cu postaviti,bice to sasvim pristojna sprava.Tebi hvala na dobrodoslici ako nesto zatreba tu sam.Pozdrav iz Predejana.
zoran frenki je napisao(la):E druze neznam gde to treba da se predstavim i u kojoj temi,kuku nisam naso ali je pravim sam nedaju mi se bas 9000din, za novu ovo kada budem napravio slikacu pa cu postaviti,bice to sasvim pristojna sprava.Tebi hvala na dobrodoslici ako nesto zatreba tu sam.Pozdrav iz Predejana.Kosjerac je napisao(la):O Zoki dobro došao na ovaj forum ali se prvo prestavi u odgovarajućoj temi.
(sorry za off)
Jesi li našao kuku za tvoj traktor?
bobanvrb je napisao(la):Znam ja to da trebe ali nece.Inace sam malo bolestan za te stvari(vilim da to bude sto je bolje moguce)
nebih da se mesam,moj ti je predlog da sipas INU sae 30,ja sam prezadovoljan....bobanvrb je napisao(la):Leva-super ,Pitao sam neke lokalne šustere pa mi jedan kaze leva a jedan desna
ok hvala
Pa motor je oko 5000 sati nije nesto ali ne trosi ulje lepo radi kad se zagreje.Lepo i vuce nije los za svoje sate.Nebi ga dirao jos moze jos da se jase.Malo me pritisak ulja zeza dok je hladan bije 4 bara ali kad se zagreje pada do 2 bara,sto je normalno za te sate ali kad se ohladi motor posle nekor rada a ulje ostane toplo opet ne podigne pritisak.Mislim da je ulje lose i da se menja njegova gustina na malu promenu temp.Neznam kako se zove ali mogu da vidim stoji mi kanta jos,bilo je neko jeftino monogradno sae 30.Sipao sam ga iz razloga sto kad sam ga kupio nisam znao u kakvom je stanju pa reko da ne bacam pare na neko skupd tad sam naprevio svega 30-ak sati tako da kad budem menjao dihtung ide i zamena ulja.
Sta bi mi predlozili koje da sipam?Jedan drugar je sipao neko 20-60 kaze da je zadovoljan.
Dok ti cager ne pada ispod 1bar ne beri brigu!bobanvrb je napisao(la):Leva-super ,Pitao sam neke lokalne šustere pa mi jedan kaze leva a jedan desna
ok hvala
Pa motor je oko 5000 sati nije nesto ali ne trosi ulje lepo radi kad se zagreje.Lepo i vuce nije los za svoje sate.Nebi ga dirao jos moze jos da se jase.Malo me pritisak ulja zeza dok je hladan bije 4 bara ali kad se zagreje pada do 2 bara,sto je normalno za te sate ali kad se ohladi motor posle nekor rada a ulje ostane toplo opet ne podigne pritisak.Mislim da je ulje lose i da se menja njegova gustina na malu promenu temp.Neznam kako se zove ali mogu da vidim stoji mi kanta jos,bilo je neko jeftino monogradno sae 30.Sipao sam ga iz razloga sto kad sam ga kupio nisam znao u kakvom je stanju pa reko da ne bacam pare na neko skupd tad sam naprevio svega 30-ak sati tako da kad budem menjao dihtung ide i zamena ulja.
Sta bi mi predlozili koje da sipam?Jedan drugar je sipao neko 20-60 kaze da je zadovoljan.
velja imt 540 je napisao(la):verovatno može ali mala je razlika između 77 i 80 ks