IMT

ako agin znaci to......sta onda znaci again :sta:,ja se izvinjavam nisam prvi poceo rat
Post je spojen: [time]1295275075[/time]

Bitno je da se cita agin,a pisi kao sto govoris itd... dosta mi vise skole,faxa i ostalog.
Zato je IMT zakon kako god procitas ne mozes da pogresis. :D

gledajte drugari sta je pravi imt traktor!
2j65zif.jpg

I kod nas trčkaraju sa 4 reda.... tek poneki seje repu i tako šta sa 6 redi, ali nikad se nisam posebno raspitivao kako se to traktoru sviđa....

Na IMT 539 89god. morao sam da stavljam tegove napred kao Vlada 77, a prosle godine sam kupio IMT 539 sa drugacijim zadnjim delom, serviser kaze da je to indijski, drugacije su mu i poluge (duze) i po logici bi trebao da teze podize prikljucak. Ali nije tako, mnogo lakse nosi sestorednu sejalicu, cak nisam ni stavljao tegove napred. Verovatno su mu tacke oslonca pomerene i bolje podesene pa mnogo lakse nosi. :sta:
danger je napisao(la):
ja kacim napred 6 tegova od rujkana kad sejem soju sa 4 baterije
Kojom sejalicom sejes soju i koliko je ona teska?

kuruzna na 70,olt,koliko je teska neznam,al kad su baterije pune soje bude mrka kapa,odmah 539 dobije servo volan :D

Kod nas je samo jedan imao 4-rednu AGRIA sijacicu za kukuruze i kad ne sipa gnojivo u kutije ide bez utega ,a zesce grbav teren kod mene. 539 ju je nosio lijepo, ali je okretao na uvratini s kocnicama.

Techa, ajde, molim te daj neke slike tog indijskog zadnjeg djela va didimo i mi o cemu se radi. Do sad sam znao da su kombinirali motore ali da su zadnji dio uzimali neki drugi, to nisam znao.

Clan Bubu me je naveo na razmisljanje da je bolja varijanta raditi sa dva 577(jedan DV),a da
fega sluzi za vozikanje(kod njega) i lake,lake poslove. :D

Nazad
Vrh