IMT

imate u BEPCO klipove i karike u NOVOM SAD-u ja sam ih isto ugradjivao i pokazali su se dobro. Po mom misljenju nema potrebe za petom karikom ako su delovi OK ako nisu ni peta karika nece pomoci :cao:

Imam jednu zanimljivu ponudu. Goetze hilzne i karike sa klipom Drapsin za 40 e. Sta mislite?

NIDŽA je napisao(la):
Imam jednu zanimljivu ponudu. Goetze hilzne i karike sa klipom Drapsin za 40 e. Sta mislite?
Nisam siguran,znam da su Goetze karike strasno tvrde,pojedu hilznu ocas posla.E sad sa njihovim hilznama je mozda situacija bolja.Ja bih se pre drzao Drapsina i Indijaca,to je provereno dobra kombinacija.

Trenutno u 549 imam GETZE karike a njegovi tvornicki klipovi i hilzne. Traktor ima nesto malo preko 1500 sati a s ovom kombinacijom je odradio 1250 bez ikakvih problema. Nit ulje trosi, nit dimi, nit teze pali, sve normalno...

Kako prepoznati jesu li original ti GOETZE delovi?
Bobo sto si menjao karike na tako malo sati? Sta se desilo? :sta:
@igor74 za motor dm34

Tvornicka greska. traktor je trosio ulje i to se odmah primjetilo na prvih 5o sati je isao kod ovlastenog serisera koji je rekao da ima puno takvih slucajeva s novim zetorime dok sve ne sjedne na svoje mjesto. da ne opterecujemo traktor do 100 sati i da samo nadotacemo ulje po potrebi i da bi trebalo biti sve u redu. No nije sve sjelo ni do 250 sati, pa je osao na rastavljanje ,a stare karike mi je zao sto si nisam ostavio, da vidite kako su lose nasjedale, zivo me cudilo kako je taj traktor radio uopce...

Sve u svemu, za sad je sve super.

hvala

Post je spojen: [time]1292252425[/time]

koceljevac je napisao(la):
dejanco gde si nabavio te klipove i da li si imao da kupis i BEPCO karike. mnogo su dobre. ja sam ih ugradjivao dok se moglo naci mada ih vec vise godin kod nas nema. a sto se tice drapsina ja smatram da su naj bolji je se ugradjuju u prvu ugradnju
ima uvozi firma koja uvozi polovne traktore od holandija svi traktori kou dovezu iz holandije prave generalku uvjek BEPCO KOLIPOVE I KARIKE

pozdrav drugari imam jedan problem curi mi ulje iz volana,al ne curi dole na glavu upravljaca nego odma ispod volana sta moze da bude, pomoc :ppozdrav:trktor je 565

565 je napisao(la):
pozdrav drugari imam jedan problem curi mi ulje iz volana,al ne curi dole na glavu upravljaca nego odma ispod volana sta moze da bude, pomoc :ppozdrav:
i ja imam isti problem
postavio sam isto pitajne ali nazalost nisam dobio odgovor
to sam svatio kao da niko nezna
Post je spojen: [time]1292272487[/time]

Nazad
Vrh