Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam siguran,znam da su Goetze karike strasno tvrde,pojedu hilznu ocas posla.E sad sa njihovim hilznama je mozda situacija bolja.Ja bih se pre drzao Drapsina i Indijaca,to je provereno dobra kombinacija.NIDŽA je napisao(la):Imam jednu zanimljivu ponudu. Goetze hilzne i karike sa klipom Drapsin za 40 e. Sta mislite?
www.federalmogul.com/en/AftermarketSolutions/EMEA/FMAntiCounterfeitingProgramNIDŽA je napisao(la):Kako prepoznati jesu li original ti GOETZE delovi?
za IMT ili RAKOVICU nisu isti klipoviNIDŽA je napisao(la):Kako prepoznati jesu li original ti GOETZE delovi?
Bobo sto si menjao karike na tako malo sati? Sta se desilo?
@igor74 za motor dm34
ima uvozi firma koja uvozi polovne traktore od holandija svi traktori kou dovezu iz holandije prave generalku uvjek BEPCO KOLIPOVE I KARIKEkoceljevac je napisao(la):dejanco gde si nabavio te klipove i da li si imao da kupis i BEPCO karike. mnogo su dobre. ja sam ih ugradjivao dok se moglo naci mada ih vec vise godin kod nas nema. a sto se tice drapsina ja smatram da su naj bolji je se ugradjuju u prvu ugradnju
i ja imam isti problem565 je napisao(la):pozdrav drugari imam jedan problem curi mi ulje iz volana,al ne curi dole na glavu upravljaca nego odma ispod volana sta moze da bude, pomoc
Kako nisu isti? Pa 565 i R65 imaju isti motor. Ne?igor74 je napisao(la):za IMT ili RAKOVICU nisu isti klipoviNIDŽA je napisao(la):Kako prepoznati jesu li original ti GOETZE delovi?
Bobo sto si menjao karike na tako malo sati? Sta se desilo?
@igor74 za motor dm34