IMT

2vacahk_th.jpg
Evo ga i moj ferdza.
Post je spojen: [time]1292692216[/time]

Mi smo u oktobru 549 sa duplom vucom i kabinom sa grejno-ventilacionim uredjajem platili 11000 evra i ostvarili subvenciju od ministarstva poljoprivrede 3500 evra :D

Ima tih starijih IMT-a za koej ja nikad nisam cuo isto... naljepnica je od 577 najvjerovatnije i vidi se da je traktor farban, pa da ne stoji prazna hauba...

kako mi se cini da je zbilja prava oznaka 551, samo ne znam ni sta ni kako ni od kojih djelova je to pravljeno... Pojavio se i u HR oglasniku jedan u pravo dobrom stanju nedavno, al ga vise nema... neki sitni novci bili u pitanju... budala ne skinem slike :(

Vidi se da je na njemu verovatno motor IM 034,pa bih po tome rekao da je IMT-ov.Mada mi je karter malo cudan i ima klipnu A/C pumpu,kuciste menjaca mi deluje da je kao na 539,prednje felne isto :sta:.Nikada nisam cuo za IMT 551,ali mozda je nesto takvo i proizvodjeno u nekoj manjoj seriji. A moze da bude i da je neki "Frankenstajn".

Vrlo je moguce da ste u pravu gospodine panonstib,hauba i menjac se poklapaju,samo su nasi nakacili motor sa Landina-Zadrugara,promenili amblem na haubi i to je to. :ppozdrav:

Dobri su to traktori za te pare, samo što su jako matori i uglavnom se malo ulagalo u njih u poslednje vreme.

to je traktor od 68god. do 73god.cetiri klipa izuzetno tiha masina mali potrosac ,delovi pasu i od 533(filter za nafta)539(filter za ulje)ima colovni strafovi.......
za dva do tri hektara prava stvar za male pare!

Nazad
Vrh