IMT

to uredu na glodalici moze ali i to kosta a moze i da se promasi,poklopac kucista termosta nije isti,izduvna grana nije ista (auspuh ide na dole)pisem jer sam vec to radio

Sad sam zvao jednog iz novosti oglasa, trazi 1500 e za motor. Nije normalan. Ja kupio ceo traktor za 2600. ::lose::

11090 BEOGRAD, Patrijarha Dimitrija 7-13,
Telefon 011/3564-000 Centrala, (Phone 381/11/3564-000 Excange) Telefax 381/11/3564-011 (Fax 381/11/3564-012)
Broj žiro računa 40812-690-8-2016044
Prodaja motora (D11) tel 3564-013, 3564-015, fax 3564-163
Prodaja traktora (D11) tel 3564-013, 3564-034, fax 3564-163

• CENA GENERALNO REMONTOVANOG MOTORA IZNOSI 80% OD CENE
ODGOVARAJUCEG TIPA NOVOG MOTORA

• CENA MOTORA PO PRINCIPU ZAMENE "STARO ZA NOVO" IZNOSI 75%
OD CENE ODGOVARAJUĆEG TIPA NOVOG MOTORA

• CENA MOTORA PO PRINCIPU ZAMENE "STARO ZA G.R.M." IZNOSI 55% OD CENE ODGOVARAJUĆEG TIPA NOVOG MOTORA
evo ti brojevi telefona pa se raspitaj i vidi koja ti varijanta naj isplativija

Najbolje je da uradis generalnu na svom motoru i znas sta je unutra.Ako kupis drugi to ti je macka u dzaku.I sta ako i taj prolupa posle godinu dana:haha:Ja sam se tako zeznuo,kupio motor,a posle na svom radio generalnu. :zli: :zli:

Hvala vam na dragocenim savetima. Moram dobro da razmislim sta cu i kako cu. Ako nadjem dobar motor za neke normalne pare uzeo bih ga, ali ako ne nadjem motor u nekih nedelju dana, bice generalna. :ppozdrav:

Ko god je na 560/565 stavljao S44 motor je posle hvalio taj svoj potez jer je dobio jači i bolji traktor. Pogotovo oni koji imaju takvo zemljište da je DM34 na granici svojih mogućnosti (npr. oranje sa 14" plugom). Treba uzeti i to u obzir na veću startnu cenu kombinacije sa S44 u odnosu na generalnu na DM34.

MONTOYA je napisao(la):
jel probao neko da ubaci FIAT-ov iz zastave kamiona

Ja imam odlican fiatov motor od 100 konja, koji mi stoji za dzabe,ali nisam razmisljao nikada o tome, moracu malo da pogledam dali moze da se upasuje na rakovicu.
Bio sam prosle godine na pijaci u Smederevskoj palanci i tamo neki cigani prodavali motore od zastave i znam da su jedan cenili od 100 konja 150 eura, kao kazu da je ispravan i pali, a drugi koji je bio sve umazan od ulja 100 eura, ali mislim da to nije mnogo i da se uradi generalka

MONTOYA je napisao(la):
jel probao neko da ubaci FIAT-ov iz zastave kamiona
trebala bi sasija da se radi posto nema traktorski karter za taj model motora kolko ja znam,puno je bolji od male zastave80ks za taj model ima traktorski karter :cao:

80ks bez turbine turbo zeta sa turbinom 120 ks moze se dignuti na 140ks optimalno.Potrosnja turbozete bar moje sto sam imao 18l pod teretom na 100km.

zavisi sta je kome skupo. radio sam letos ZTZ 85.14B mislim da je bilo oko 100-120 hiljada sa tim da su klipovi bili oko 60 hiljada. :cao:

Nemojte se samo varati jer na tim turbozetama nije lako generalno uraditi.Cini se da jeste ali je komplikovan motor i trazi izrazitu preciznost.Nije samo novi klipovi,karike,leteci stojeci ako treba,isplolirati radilicu,nova brtva,poslajfaj ventile i tijeraj.Puno je kompliciranije sta se tice samog brusenja cilindara e tu se svaki tokar neprihvaca posla oko tz.

Nazad
Vrh