Vladimir Milin
Član
- Učlanjen(a)
- 27 Jan 2009
- Poruka
- 77
Nisam ga slikao sa plugom bice ovih dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio bih zahvalan za sliku ove prepravke.Vladimir Milin je napisao(la):1 brzom ide oko 11km/h a to je brzo zaoranje.Moj cale je probusijo kuciste menjasca i crevo koje vraca ulje iz hladnjaka za ulje postavijo tacno iznad planetarca tu je on imao problem sa mazanjem posto se to podmazivalo buckanje idolazilo do zaribavanja evo vec 6 godinu nemam taj problem.
Pozdrav Stiv. Ako moze jedan mali savet s' moje strane. Nemoj da stavljas davac od Zastave 101,ja imam dva "Keca" i nikad ne znam koliko imam goriva,a i svi ostali koje znam se zale na te davace.Katastrofalno su loseg kvaliteta i uzasno osetljivi na kvalitet goriva (a svi znamo kakva je nafta kod nas). Bolje nadji od nekog drugog auta.stiv1983 je napisao(la):Znaci napraviti ovde rupu i ubaciti ga
Traktorist je napisao(la):u pitanju je traktor imt 577 ima problema sa gasom,dok stoji prima dobar gas,a kad treba prikolicu punu da povuce onda navlaci gas,tj tesko povlaci.jel zna neko sta moze biti?