IMT

Ja imam 542 ali ga ne volim zbog menjaca, mada se resi i to da ne glavi ali mi je drazi trobrzinac ipak.
Stricu sam ovoj nasao, prosle godine je placen 3000e, iz korovi smo ga izvukli, stajao je par godina, po nesto je zaribalo bilo od stajanja ali po meni to razradjivanje su "slatke muke" kad je masina sacuvana i nije radila mnogo.
Od ulaganja je bilo, akumulator, popravka anlasera (nesto sitno, oko 20e), remont kocnica, izbacena dinama, stavljen alternator(20e).
Gume nisu morale da se menjaju ali je hteo sve nove plus na to hidro volan, kad se vec volan radio, izbiksnovan i trap usput.
Kostalo jeste ali je dobio traktor kao iz price.
4e2a3d60962feb977cb350c7cecb097e.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vozim pre par dana od kolege IMT 549 i malo malo primijetim da mu se hauba trese..pomiče lijevo..desno..i po auspuh vidim to tresenje.mislio sam da hauba nije dobro učvršćena..al nije do toga..on to vozi tako al meni je baš smetalo..

Da li neko zna, hteo bih na 577 da stavim zupcanike odnosno ceo sklop od fergusona za pogon vretena preko menjaca? jer na 577se ukljucuje preko kandze, odnosno jednosmerne spojnice , a to mi ne odgovara za pogon prikolice, jer bih imao samo vucu a ne i kocenje nizbrdo.

Imam problem,menjao sam prekidac i automat za zmigavce i sad kad zelim da uklucim zmigavac krene lampica da svetli i pisti automat,posle jedno 20-30puta zmigavac radi i iskluci kontrolnu sijalicu i prestane da pisti. Pa onda opet isto kad zelim opet ukljuciti zmigavac. Jel zna neko gde sam ja to zajebo nesto

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Imam problem,menjao sam prekidac i automat za zmigavce i sad kad zelim da uklucim zmigavac krene lampica da svetli i pisti automat,posle jedno 20-30puta zmigavac radi i iskluci kontrolnu sijalicu i prestane da pisti. Pa onda opet isto kad zelim opet ukljuciti zmigavac. Jel zna neko gde sam ja to zajebo nesto

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Imate 100 vrsta automata

E sada da li taj automat što ste kupili ima u sebi pištalicu- zvučnik
s-l1200.webp
s-l1200.webp

Ova vrsta automata zahteva konstatni +12/24V (Znači ne + kada se uključi potrošač već da ima stalno + na osiguraču), kada mu se dovede navedeni napon kratko zapišti i onda kada u određeni položaj stavite prekidač pišti stalno dok ne vratite prekidač u ugašen položaj.
B - Konstatni + 12/24V
L - Prekidač za migavac
E - Minus

Poslednja izmena:
Ako ti nešto znači informacija, pre nepunih mesec dana sam stavljao na rakovicu kao taj kvalitetniji turski hladnjak sa 4 reda ćelija. Po dimenzijama solidno odgovara tj prečnik i ugao cevi gde nailaze creva dobar, lim za ventilator nigde ne kači, ima solidnu težinu a valjda onda ima i nekakvog kvaliteta. E jedino su rupe za pričvršćivanje hladnjaka bile 10-ke a trebalo je da budu 12-ke.

Drugar je morao turski da skine sa 558 i namesti original polovan.
U tezim poslovima je dizao temp.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh