IMT

Jel neko skoro radio generalnu motora na imt 533?
U planu je da radim pa me zanima koliko izadje okvirno.
Uz generalnu u planu je da se uradi prednji trap, kocnice da se dobosi nose na obradu ili uzeti nove, instalacija i farbanje.

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Jel neko skoro radio generalnu motora na imt 533?
U planu je da radim pa me zanima koliko izadje okvirno.
Uz generalnu u planu je da se uradi prednji trap, kocnice da se dobosi nose na obradu ili uzeti nove, instalacija i farbanje.

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Od 2000-2500 zavisi od trenutnog stanja ili 2700 sa peskarenjem al to ide na zakazivanje kod peskara

Maticu ovde kod nas u okolini ako bi plaćao sve majstore,uradio sve kako treba i uzeo kvalitetne delove za sve to sto ne nabrojano 2500 nema šanse da ga zakrpi.

Moze da se nadje jos dobrih delova za sve manje imt,problem je dosta i nas mentalitet i naravno finansijska situacija celokupna pa svi uglavnom tražimo sto jeftinije.

Moze da se nadje jos dobrih delova za sve manje imt,problem je dosta i nas mentalitet i naravno finansijska situacija celokupna pa svi uglavnom tražimo sto jeftinije.
Pogotovo za dobre novce samo ulozak dizne za 539 i slicne ima u rasponu od 750din pa do 7300din. Sta mislite da vam majstor trazi za remont jedne dizne 70+evra kad moze za 1000din po dizni.

За четвртину тог новца правац војни отпад и мотор од там - 80 да углави. Колега је убацио у неког франкештајна старог имт-а, лети у орању.

To se kod nas u kraju radi vec 30god.
S44 iz tamica nalazili za male pare.
Ja bih pre u njega ubacio m33 ili eventualno m34 polovan.
Manje ce da kosta a i po meni su bolji motori.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh