sinisa1979
Član
Desni navoj ukoliko nije nešta budžito.Sraf remenice na radilici na s44, da li je levi ili desni navoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Desni navoj ukoliko nije nešta budžito.Sraf remenice na radilici na s44, da li je levi ili desni navoj?
Bravo , i moj je raskupusan kao i ovaj , ali se ne usudjujem da krenem sa farbanjem na ovim temperaturama, tačnije nemam iskustva da li bi se farba posle ljustila, obzirom da ne mogu grejati radionicu. Ima li ko iskustva sa tim ? Koja je minimalna temperatura za farbanje i koliko je potrebno vremena za učvršćivanje laka da se ne bi ljuštio kasnije ? Sa farbanjem sa totalni duduk, pa bi mi svaka preporuka bila dobrodošla ...
Problem kod Deutz-a ne moze "sraf na sraf" na Imt.Za 1200 evra covek prodao DEUTZ motor 3 cilindra, 52 ks, odlicno stanje. Taj vazdusar i IMT hidraulika prava stvar kad se uklope.
Desni navoj ukoliko nije nešta budžito.
577? Je radjen davne 2014god. i tada su sklopovi bili Petar Drapsin, a ovo sad sto smo radili 539 sklopovi NPR sve kupljeno u Opovu. Nisam hteo IndijceDragane gde ste nabavljali delove za 577 , ima li gde naci kvalitetnih delova...
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ideš sa malim kardanom pogon pumpe.Hocu da mu izvedem vreteno napred, i prednju hidrauliku, mislim da mi desni ne odgovara... jedino da se razbusi na levi ili da se napravi nova remenica tako da moze da se prikaci neka osovina napred..
A šta bi to vreteno teralo ako nije tajna?Hocu da mu izvedem vreteno napred, i prednju hidrauliku,