IMT

Bravo , i moj je raskupusan kao i ovaj , ali se ne usudjujem da krenem sa farbanjem na ovim temperaturama, tačnije nemam iskustva da li bi se farba posle ljustila, obzirom da ne mogu grejati radionicu. Ima li ko iskustva sa tim ? Koja je minimalna temperatura za farbanje i koliko je potrebno vremena za učvršćivanje laka da se ne bi ljuštio kasnije ? Sa farbanjem sa totalni duduk, pa bi mi svaka preporuka bila dobrodošla ... 🤔

Radili smo punu generalnu motora, pa jos dosta toga je odradjeno, prednji trap komplet, kvacilo komplet, pretresli hid.pumpu, kocnice, i ostale sitnice, pa red je da se i ofarba kad je vec u šraf rastavljen.
Klinac je veliki zaljubljenik u IMT, Tomos, Ladu... I te stvari. Sto se mene tice meni ga ne treba. On me i tera na te avanture a ja kao u Čorbinoj pesmi "rado ide Srbin u vojnike" 😂

I ovog smo u prvoj godini korone uradili.

Dragane gde ste nabavljali delove za 577 , ima li gde naci kvalitetnih delova...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Za 1200 evra covek prodao DEUTZ motor 3 cilindra, 52 ks, odlicno stanje. Taj vazdusar i IMT hidraulika prava stvar kad se uklope.
Problem kod Deutz-a ne moze "sraf na sraf" na Imt.
Razmisljao ja od 75-ice da ubacim u 560, mnogo lepse radi, manje trosi i manje vibracije pravi, skoro nikakve za razliku od m34, sa s44 se ne moze ni porediti...
Kad je stao motor nisam imao vremena za te avanture pa uradismo generalnu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imaj na umu da ce jos jedna kosa uzeti lepo snage motoru...

Ne kazem da nece samo ce uzeti snage u nekom %.
Na Rakovici kad sam ubrzao vratilo motor je osetio lepo.
Na remenici kao da je bas ostavljena mogucnost za prirubnicu.
Na jednom s44 drugar pravio remenicu koju je zasrafio na ovu zbog dodatne hid pumpe, radi vec dugo bez problema.
248a8e0b278c4e02ceafbf771a627735.jpg

Gledao sam jutros, na s44 remenica nailazi na ricne, sto znaci da je bas predvidjena da prenosi snagu motora i tu po potrebi.. hteo sam ja to sa dve kose i na fergusonu, da uradim m34 na dm34, ali nesto mi bilo sumnjivo da bi to teralo kako treba, mozda gresim al ajd... s44 na fergi bi leteo, ali to je preterivanje..

Nazad
Vrh