IMT

Slazem se sa Ivicom, logicno je, sem ako ne ide bas bas mnogo teze.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imt 560 novi tip, puna hidraulika, volan se u jednu stranu mota lako, u drugu tesko. Majstor kaze da je do pumpe, da treba da se remontuje. Malo mi je nelogicno da u jednu stranu moze lako da mota a da je do nje. Ima li neko iskustvo?

Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Proveri filter u boci i ako nije skoro menjan, zameni

Ulje je ovo sigurno gusta, crna kapljica. Napravi se kap na na matici sto steze metalnu cev dovoda goriva od pumpe.

Nista mora kod majstora, reko mozda mogu sam srediti.

То уље није нити може бити, мало горива које прође између матице и цеви испари и покупи прашину. Кад би сви ишли због тога код мајстора.... Вози и уживај, можеш пробати мало да притегнеш.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Neka preporuka za nov anlaser za IMT 539? Vidim svasta se nudi al sta valja da ce sluziti neko vreme.
Prepakujte (Popravite) vaš stari Anlaser i rešili ste problem.

Uputstvo za popravku možete preuzeti ovde

Ako ne želite sami da popravljate (Da kupujete delove) onda kupite nov Anlaser

Cena novog Anlasera (Konkretno ovog): 15.800,00 RSD + dostava (BEX) = ±16.300,00 RSD​

Poslednja izmena:
Na 577 mi danas stalo obrtometar da radi, stavljen nov prosle godine, radio perfektno do sada, sta moze biti u pitanju ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Na 577 mi danas stalo obrtometar da radi, stavljen nov prosle godine, radio perfektno do sada, sta moze biti u pitanju ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Sajla obrtometra ili sam kvalitet Obrtometra (Cena sve govori kada ga ima za 1300 pa do 4800 RSD).

Zamenite prvo sajlu (Cena je negde oko 900 RSD) ako se ponaša isto onda zamenite sam obrtometar.

S44 razbije i limariju, za satove nista cudno, i ja ih menjam cesto.
Bitno je temp i pririsak ulja da radi, ostalo manje vise.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh