Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri filter u boci i ako nije skoro menjan, zameniImt 560 novi tip, puna hidraulika, volan se u jednu stranu mota lako, u drugu tesko. Majstor kaze da je do pumpe, da treba da se remontuje. Malo mi je nelogicno da u jednu stranu moze lako da mota a da je do nje. Ima li neko iskustvo?
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Možda ti se sliva od negde? Obriši dobro i stavi beli papir za ruke (ili wc papir) svuda gde bi moglo da curi pa će pogazati gde curi.
Тога нема, тешко се налази, ретко ко хоће да га купи јер је скуп.Iskrin tj sada se zovu Mahle.
Prepakujte (Popravite) vaš stari Anlaser i rešili ste problem.Neka preporuka za nov anlaser za IMT 539? Vidim svasta se nudi al sta valja da ce sluziti neko vreme.
Sajla obrtometra ili sam kvalitet Obrtometra (Cena sve govori kada ga ima za 1300 pa do 4800 RSD).Na 577 mi danas stalo obrtometar da radi, stavljen nov prosle godine, radio perfektno do sada, sta moze biti u pitanju ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk