mirko67
Član
Треба, ал процурео , можда сам досадан, анласер је нов, одливак је нов, тело је ново. Питање је колко вреди и ко га прави.Zar ne treba na grejač da bude povezano gorivo?
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Треба, ал процурео , можда сам досадан, анласер је нов, одливак је нов, тело је ново. Питање је колко вреди и ко га прави.Zar ne treba na grejač da bude povezano gorivo?
Pukla mi jedna uška kroz nju i polugu hidraulike prolazi bolcna. Pa izgleda da ću je zavariti, našao sam polovnu komplet levu ( ta mi i treba ) IMT original za 8000 din.Znam da je to kvalitetnije od "Azijata" .Nešto mi je to puno? Ne znam videću. Pare nisu problem para nema.Sta ti je puklo? Sve se to zavari, ili neku polugu polovnu, od ovih turskih nema hljeba.
Hvala na pomoći.Sta ti je puklo? Sve se to zavari, ili neku polugu polovnu, od ovih turskih nema hljeba.
Napravi od plocevine deklu...Da nema neko da mu stoji poklopac od izvoda prednje vuce za 577? klasicna desna vuca je u pitanju..