Kremator
Član
Da nisi upreo iskrivio spojnicku.. mada ne bi trebalo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da dešavalo se sa starom ali ne odmah, jel tako?To se dešavalo i sa starom lamelom.a i sa ovom danas postavljenom..krone....kontam..da nisu one opruge na korpi oslabile
Skinuta je korpa i sve na svom je mjestu...sutra ga ponovo polovimo i ide sve na ravnanje i druga spojnička...jedan mi se majstor javio i kaže da je siguran da je do hidraulike.pogotovo što sam pre oranja radio sa zadnjim utovarivačem za đubre...sad.baš da ne možeš zbog hidraulike krenut koliko traktor cima..Kremator, u pravu si. Zaboravio sam da može biti uzrok tj takav simptom ako je šaraf ispao iz žabice. Garanat je dobio žabice sa metričkim navojem a šarafe sa colovnim...
Drale, ne bi trebalo jer ne može da se sastavi kvačilo tako.
Traktor radi normalno..nevjerovatno...uzoro jednu parcelu od hektar...došao do druge i kvar...Ma kakva hidraulika.... Proveri aksijalni hod radilice.
Kako je zadnji utovarivač skopčan gdje ide toplink..velike sile idu na oprugu i iglu i da sam tu nešto zezmoPa nanu mu hidraulika je na drugom stepenu, on se i ne razdvaja pri normalnom saltanju da kazem... aj bas napisi na sta to majstor cilja u vezi hidraulike, zaniam me jer i ja imam problem sa cimanjem koji ne mogu da resim za sada...
Koliko sam ja shvatio, ti si prešao na drugu njivu, spustio plug i kada si počeo da puštaš kvačilo onda je počeo da trza. Ne vidim kako bi hidraulika mogla biti u pitanju...Kako je zadnji utovarivač skopčan gdje ide toplink..velike sile idu na oprugu i iglu i da sam tu nešto zezmo