Kremator
Član
Ta jeftinija je skuplja ukupno, jel taj prodavac naplacuje isporuku 1200 a pumpu 350, a ova je ~ 1000 din i isporuka besplatna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman ubacis jos jednu za menePa moze 3 bez postarine, za vise bude dosta skuplje.. narucio dve , kada budem prepravio da imam jednu u rezervi... za narucivanje ti treba kreditna kartica i napravis nalog na alliexpresu..
Ac skines, napravis poklopac, a ovu jbm li ga, zasrafis negde ili privezes vezicom... eto sada razmisljam za casicu na ac pumpi, da li je nekako ostaviti ili izbaciti skroz?
Ima i IMT-533 sa rotacionom PVP (M33). Jako rijetki traktori. Imao sam priliku dosta radit sa jednim (ne sjećam se dobro, al reko bi da je bio oko 1975-og godišta) u srednjoj školi. A linijske pumpe na IMT-539 su bile IPM i rijetko koji traktor sa Rikard Benčić pumpom koja je imala klipnu AC pumpu na sebi (otvor na bloku za klasičnu AC pumpu je blindiran). Ima jedan takav traktor kod nas u gradu. Inače na PVP od IMT-533 se može ugraditi klipna AC pumpa, zaboravio sam od čega (vidio na dva traktora).To i kazem imao sam 533 sa duplim.
A ima i 539 modela sa velikom linijskom pumpom.
Imas i plave ali su mi nekako cicani ali su i jeftinijiAj okaci link za taloznik.. mogu kasnije da porucim.
Čekaj, zar nije na torpedu na navoj? Ovakav https://tektion.rs/filteri/filteri-za-gorivo/mann-wk-842-11-filter-goriva-audi-vw-passat-1.9tdi/Odavno razmisljam o tom filteru, na Torpedu je takav, njega sam menjao za dva min i teras dalje, ovi na Imt-Imr me nekad dobro naljute...
Ali opet ko ce na svim traktorima prepravljati.
Dok su bili Frad filteri, tu i tamo nije bilo problema, gumice su bile kvalitetne i super zadihtuju, ovo sad je plac majke Bozije.
Najkvalitetnije sto nalazim trenutno su WIX...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока