IMT

Opet je njemu iber lauf dosta visoko da bi ga tek tako izbacivao zbog duvanja kompresije

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja mislim da je tu nešto drugo u pitanju. Da li je moguće da iberlauf nije dobar? tj. da ga je neko prepravljao? Video sam da unutra nema onog "sundjera". Pa se razmišljam samo da kupim novi iberlauf i vidim kako će se ponašati. Vidim da je na šolji vareno nešto.

Da mu je loša kompresija ne bi on moga da pali zimus lepo. Niti bi mogao da zapne. A probao sam. Može solidno zapeti.

Jesam na vise traktora odlicna stvar tog razvodnika je sto srednju (preklopnik) mozes njakati dok je dignut hidraulik pod pritiskom

Npr podignes spartac prebacis srednju i onda drugom sklopis spartac
Ili za markere sejalice

A ona klasicna kocka mora uvek da je bez pritiska dok je prebacujes
Sa 1 par izvoda je oko 100e a sa dva oko 150e

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Zar on nebi trebao imati one zice u iberlaufu? One tamo neke HEMOROIDE ima taj fiat

I da nema on kompresor par puta mi se desavalo da rikne kompresor i izbaci ulje iz motora
Duva kroz karike u motor umesto u bocu da ne verujes!!!!!

Jesam na vise traktora odlicna stvar tog razvodnika je sto srednju (preklopnik) mozes njakati dok je dignut hidraulik pod pritiskom

Npr podignes spartac prebacis srednju i onda drugom sklopis spartac
Ili za markere sejalice

A ona klasicna kocka mora uvek da je bez pritiska dok je prebacujes
Sa 1 par izvoda je oko 100e a sa dva oko 150e

Meni treba za komsiju, zadnji utovarivac sa glavnim jednosmernim i jednim dvosmernim cilindrom za vile za djubre, tako da otpada varijanta sa stalnim prebacivanjem :ppozdrav: .

Zar on nebi trebao imati one zice u iberlaufu? One tamo neke HEMOROIDE ima taj fiat

I da nema on kompresor par puta mi se desavalo da rikne kompresor i izbaci ulje iz motora
Duva kroz karike u motor umesto u bocu da ne verujes!!!!!

Video sam da fabrički ima žice. Ovome je to povadjeno. Unutra saom cevka.

Jel imao iko problema sa odvrtanjem i pucanjem sarafa na reduktoru u prednjem tocku kod imt 577
Pre 3-4 godine se ovo desilo i sada opet, ne znam sta bi mogao biti uzrok
df7afe5e70f125b9982f20dfb6561847.jpg

Zato sto samo odcvika sarafe i ne radi prednja vuca, nema nekog kurslusa i troska
Vec sam pisao da mi se ovo desilo pre 3-4 godine, dugo je drzalo, drzace opet jedan period, mozda do tad prodam traktor

I ja sam isto merio, uzimao sam rotodrljacu od tece i morao sam da mu skratim kardan jer je bio dugacak za moj 560, a njemu na 577 taman, kasnije sam izmerio i duze poluge na 577.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Мало личи на МТЗ, ИМТ560.Фарови и комплет инсталација.
074abb5853053933d2f468a6da8ad31b.jpg
c08fdb09473bef41d7201528c6e336d4.jpg

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Nazad
Vrh