Petar97
Član
To je onda to. Optereti ga dobro na par sati i prestaće. Više puta dokazano u praksi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da je tu nešto drugo u pitanju. Da li je moguće da iberlauf nije dobar? tj. da ga je neko prepravljao? Video sam da unutra nema onog "sundjera". Pa se razmišljam samo da kupim novi iberlauf i vidim kako će se ponašati. Vidim da je na šolji vareno nešto.Opet je njemu iber lauf dosta visoko da bi ga tek tako izbacivao zbog duvanja kompresije
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Sad ću da krenem u oranje i sredjivanje, pa ću ga nagaziti. Verovatno da karike nisu još nalegle prema hilzni. Da sam honovao, možda ne bi trebalo da naleže.To je onda to. Optereti ga dobro na par sati i prestaće. Više puta dokazano u praksi
Meni treba za komsiju, zadnji utovarivac sa glavnim jednosmernim i jednim dvosmernim cilindrom za vile za djubre, tako da otpada varijanta sa stalnim prebacivanjem .Jesam na vise traktora odlicna stvar tog razvodnika je sto srednju (preklopnik) mozes njakati dok je dignut hidraulik pod pritiskom
Npr podignes spartac prebacis srednju i onda drugom sklopis spartac
Ili za markere sejalice
A ona klasicna kocka mora uvek da je bez pritiska dok je prebacujes
Sa 1 par izvoda je oko 100e a sa dva oko 150e
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Video sam da fabrički ima žice. Ovome je to povadjeno. Unutra saom cevka.Zar on nebi trebao imati one zice u iberlaufu? One tamo neke HEMOROIDE ima taj fiat
I da nema on kompresor par puta mi se desavalo da rikne kompresor i izbaci ulje iz motora
Duva kroz karike u motor umesto u bocu da ne verujes!!!!!
Зашто те рупе ниси разбушио и нове навоје урезао?Dobro si primjetio, u ovom pokrovu su ovalne rupe
Stavio sam nove vijke i zalijepio nekim loctite-om, pa sta mu bog da
Nisu iste duzine ja merio bas zbog tereta, duze su od 577 cca 8 cm nego na 560Ista je duzina 560_577
Duze su od ursus 904_8011
Rus i tako ti malo veci traktori
Imam par poluga od 904 ali su bas bas masivne za 560 i npr duze su od ruskih za 30mm