IMT

Znam ja da srednja rucica kontrolise poluge, ali da li kada se nov razvodnik stavi i ne dira, i dalje radi fabricki razvodnik - rucice, odnosno da li funkcionise fina hidraulika, za oranje itd?

Znaci radi isto kao sto i sad imam... Razvodni ventil na ploci prebacim napred i rade mi izvodi koji rade preko razvodnika, kad je u neutralu rade mi poluge i izvod na levoj strani... Ovo je samo spakovan i razvodnik i ventil u jedno kuciste?

Imas razvodnike za dva klipa i rucica-razvodnik u sredini ti kontrolise poluge, tako da imas sve u isto vreme, a ne kao kod "kocke" odvojeno poluge i ostalo ...

Sad zvao prodaju kod nas, jeste preklopnik je srednja, i to zasebno radi leva i desna sekcija, zavisi da li gurnes rucicu napred ili nazad , nije neko srecno resenje.... ozmenoglu to resio kako treba .... nesto se mislim , mogla bi i obicna kocka , samo da uzme ulje, pa u razvodnik, pa jedna sekcija da bude za poluge samo da gura ulje gde se srafi cev za kiper, ili vec u neki od cepova koji se nalaze na tom vodu u ploci, a kada se hoce na fabricki, spustis poluge i "iskljucis" kocku ...

Pozdrav svima. Imam IMT533 sa FIAT motorom. Pre godinu dana sam mu osvežavao motor, pošto je trošio ulje. Karike, leteći, ventili, ravnao glavu, pumpa, dizne.

Imam situaciju da mi izbacuje ulje na iberlauf. Možete li mi reći šta može da uzrokuje tome? Posle remonta traktor pali kao mina, drži pritisak ulja, sve je odlično. Samo što mi izbacuje na iberlauf to ulje. A znate da je agonija doliti ulje u FIAT motor. Moram kroz merač.

Hvala svima!

Kada si već sve to karabudžio trebao si ishilznovati blok i biti miran.Hilznovanje košta ispod 100 evra, ovako dugoročno nisi uradio ništa.

Kada si već sve to karabudžio trebao si ishilznovati blok i biti miran.Hilznovanje košta ispod 100 evra, ovako dugoročno nisi uradio ništa.
Nisam baš karabudžio. Da jesam ne bih radio glavu, ventile, pumpu, dizne. Još sam hidraulik radio. Traktor ostavljam sebi. Nego ne radi on dosta kod mene, pa mislim da je puna generalna bila nepotrebna. I on sad radi odlično. Pali bez grejača, ima dosta snage. Samo me zeza to ulje na iberlaufu što izbacuje.

Opet je njemu iber lauf dosta visoko da bi ga tek tako izbacivao zbog duvanja kompresije

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh