MONTOYA
Član
Poluge rade komandu tog razvodnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam to mislio. Ali onda bi izbacio višak i ostalo bi dovoljno. Kod mene to nije slučajda nisi pretero i prepunio ga uljem?
Nisam menjao hilzne jer su bile 0.02 van fabričke mere i sa ovalnošću 0.01.bolje da si promenio hilzne a ostavio stare karike. sada stavi sve novo i resi problem zamena karika samo za prodaju
Pa nije, jer mi nestaje ulje. Ovako bi diglo ulje preko maksimuma.A da ti nije probila AC pumpa pa gura malo nafte u ulje?
Nisam baš karabudžio. Da jesam ne bih radio glavu, ventile, pumpu, dizne. Još sam hidraulik radio. Traktor ostavljam sebi. Nego ne radi on dosta kod mene, pa mislim da je puna generalna bila nepotrebna. I on sad radi odlično. Pali bez grejača, ima dosta snage. Samo me zeza to ulje na iberlaufu što izbacuje.Kada si već sve to karabudžio trebao si ishilznovati blok i biti miran.Hilznovanje košta ispod 100 evra, ovako dugoročno nisi uradio ništa.
Ma nemam ni 10 sati. Neka bude 20. I to sam ga vozao samo lagano da bi naleglo sve.A koliko rh od generalne imaš i da li se od početka tako ponaša ? Ako karike nisu u startu sele možda ga samo treba dobro upregnuti i prestaće