IMT

luka nije problem konusno tanjirasti vec ulazni par zupcanika treba ti od 578 579 ja sam moj resio tako sto sam zupcanik trece brzine stavio od 560 ali onda mora i zupcanik rikverca drugi i dobio da ide trecom brze a prvom sporije da moze vuci tri brazde da ne mora treca sporohodna. a jos bolje stavi od 560 ulazni par malo su slabije konstrukcije ali mogu da sluze
Zar mogu zubcanici ulaznog para od 560 ... drugar je morao od 558 da stavi

@nesko2563 Gde kupiješ MG prstenje?
Vidim ima ih Pollilas i još neki, cene su simpa a ne znam kakav je kvalitet.Uzimao sam ih za plug kod lokalnog hidrauličara i lepo me je klepio, kaže brate jeste malo skuplje ali nema da curi. 😂

@nesko2563 Gde kupiješ MG prstenje?
Vidim ima ih Pollilas i još neki, cene su simpa a ne znam kakav je kvalitet.Uzimao sam ih za plug kod lokalnog hidrauličara i lepo me je klepio, kaže brate jeste malo skuplje ali nema da curi. 😂
Dodje oko 20-30din, tako nesto. Uglavnom na najlonu kod tipa sto prodaje fitinge i spojke za pneumatiku i hidrauliku - do auto pijace tezga. Kad se setim pa uzmem par komada uvek. Nije to stvar pa da sad treba svaki dan. Ima u metrickim i colovnim merama

Mislio sam da je neko cackao oko KT par-a
Medjutim nije to bi bilo naj jednostavnije resenje
Ovako neka ga tera jos 2_3 g koliko planira
Traktor svakako vuce vodu i seme eventual o prikolicu po selu nista drugo
Zalost je sto je nov motor 101mm klip
nova velika kabina kontra vrata tonirana stakla
kvacilo novo
gume nove
disk kocnice
hidro volan
stvarno je uljudan traktor ali bez malo 50godina star tako da mu je vrednost mozda 4,5_5,5k eur a ta kabina se krece oko 1500e uzani tockovi oko 800_900, hidro volan 500
Disk kocnice 400_500
Gde je ostalo?

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Matic prodaje 577, mogao bi u delove...
Tebi poluge, Luki menjac, mozda se javi jos neko za nesto
Ovde jedan kupio bio od 560 poluge da stavi na 558 jer na njegovim poispadale kugle...
Znam da iz nekog razloga nije mogao da ih namesti, morao da nadje original od 558.
Ja bih se kladio da su iste, ali malo sutra.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ista je duzina 560_577
Duze su od ursus 904_8011
Rus i tako ti malo veci traktori
Imam par poluga od 904 ali su bas bas masivne za 560 i npr duze su od ruskih za 30mm

Kostao bi oko 600-800e menjac plus KT par 6x38 za petobrzinca oko 150_200e
Izadjosmo opet na 1000e
To je 20-25% vrednosti traktora tako da ne vredi

kupi ulazni par zupcanika to se lako menja nije kao od 560 da nemoze izaci spojnicka hidraulke ovde samo razdvoj motor i poklopac menjaca i odradis posao ja imam to ali je ostecena spojnicka gde dodje iglicasti lezaj to je jedina mana tog menjaca

Handle 1 : Working ports are G 3/8″. Spool control is spring control, double acting. This handle is to control external hydraulic. (implement/attachment of tractor)

Handle 2 : Ports are plugged, spool control is detent control.This handle is used to change between external and internal hydraulics.

Handle 3 : Working ports are G 3/8″. Spool control is spring control, double acting. This handle is to control external hydraulic. (implement/attachment of tractor)

Ako sam dobro razumeo, prva i treca rucica su za spoljne izlaze, a srednja sluzi za funkcionisanje standardnog hidraulika. E sad je l' neko zna kako to funkcionise, je l' rucica ostaje zabravljena u polozaju da bi radila poluge ili kako vec...

Nazad
Vrh