IMT

Evo jedan realan primerak za realne novce naravno ako je sve ok.
95% oglasa je preterana cena, kao da se ljudima ne prodaje nego cisto da stoji na oglasu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

[/URL]
Evo jedan realan primerak za realne novce naravno ako je sve ok.
95% oglasa je preterana cena, kao da se ljudima ne prodaje nego cisto da stoji na oglasu.

По мени то није реална цијена наспрам цијена прикључних машина. Не видим логику да тракотор кошта 2500 и полован шпартач 2000е.

Pa koliko treba da kosta nesto staro preko 40 godina?? ja sam auto star 8 godina, megane3 2011. 1.5dci, presao 218.000 platio 4400 2019-e , to je ne znam trecina ili cetvrtina od njegove cene kada je bio nov.... koliko je nov tafe42? bez kabine... ne znam neka je 12.000, samo da se vratimo koliko je star ovaj 540 i u kakvom je stanju.... na oko nije los kakvih krseva ima ali bre 46 godina staro, o cemu mi pricamo...

Дешава се, људи су куповали белорусе за марке а после х година продавали за скоро исту вредност у еврима.
Кад спомињу балон цена, лично мислим да и нема толико људи који се баве пољопривредом који би куповали тако старе машине и са њима радили. Барем овде у околини.
Кад цене коначно падну покуповаће накупци и правац блиски исток.

Radnim mašinama generalno mnogo sporije pada cena nego putničkim autima.
Da se razumemo tržište IMT se svodi na preprodavce, i pri svakoj transakciji cena raste 500-1000e. Ali normalno je mašine drže cenu. Nije normalno da ovako rastu

Pa koliko treba da kosta nesto staro preko 40 godina?? ja sam auto star 8 godina, megane3 2011. 1.5dci, presao 218.000 platio 4400 2019-e , to je ne znam trecina ili cetvrtina od njegove cene kada je bio nov.... koliko je nov tafe42? bez kabine... ne znam neka je 12.000, samo da se vratimo koliko je star ovaj 540 i u kakvom je stanju.... na oko nije los kakvih krseva ima ali bre 46 godina staro, o cemu mi pricamo...
гаспардов шпартач је такође стар 30 так година кошта 2000е? Е сад ти види шта је реалније? Да си купио право ауто платио би више.И донг фенг 2011 годиште кошта као имт 549 из 80 их.. :osmeh:

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/john-deere-1630-traktor/2357672346-276-1509

Svima je skupo kad kupuju a taj ko kupuje da ima da proda takav isti traktor i vise bi cenio, garantujem zivotom!
Znamo svi da je star 46 god, nije macak da se ofuca, kamara gvozdja koja je ista kao kad je bila nova.
Krematore da li bi ti dao za tafea 12000e, nekome ko ne zivi 100% od poljoprivrede ce ovakav traktor sa svojom cenom dobro doci.
Malo pre sam kumu poslao link kad sam ga i ovde okacio jer trazi tako nesto za manje pare a na zalost vise nema 533 da se nadje za 1200-1300e.

Ja bih se slozio sa tobom i da sam u njihovoj situaciji tako bih radio.
Ali ne mozes nekome objasniti nesto kad ne zeli da shvati, zna za ferguson da je mali i zgodan i eto...

Pozdrav grupi, brzinsko piranje, postoji li neka zamena za bakarne podloske na traktorima? Gledam mg prstenove kombinacija guma-metal koriste se za hidrauliku pa reko mozda moze i za druge namene.

Moze! Koristim mg prstenje gde god mogu. Poceo sa prelivima dizni i onda svuda gde procuri ubacim . Jedino ispod samih dizni u glavi mora bakar zbog temperature

luka nije problem konusno tanjirasti vec ulazni par zupcanika treba ti od 578 579 ja sam moj resio tako sto sam zupcanik trece brzine stavio od 560 ali onda mora i zupcanik rikverca drugi i dobio da ide trecom brze a prvom sporije da moze vuci tri brazde da ne mora treca sporohodna. a jos bolje stavi od 560 ulazni par malo su slabije konstrukcije ali mogu da sluze

Nazad
Vrh