Kremator
Član
Haha, al prvi vlasnik , kazem ja puci ce taj balon jos malo.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
По мени то није реална цијена наспрам цијена прикључних машина. Не видим логику да тракотор кошта 2500 и полован шпартач 2000е.[/URL]
Evo jedan realan primerak za realne novce naravno ako je sve ok.
95% oglasa je preterana cena, kao da se ljudima ne prodaje nego cisto da stoji na oglasu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nema imt, ali ima tafe42 kao pandan, cak je i jaci malo i ima cetr brzine .Megan se pravi nov...al imt nema vise....znaci u igri su samo stari
гаспардов шпартач је такође стар 30 так година кошта 2000е? Е сад ти види шта је реалније? Да си купио право ауто платио би више.И донг фенг 2011 годиште кошта као имт 549 из 80 их..Pa koliko treba da kosta nesto staro preko 40 godina?? ja sam auto star 8 godina, megane3 2011. 1.5dci, presao 218.000 platio 4400 2019-e , to je ne znam trecina ili cetvrtina od njegove cene kada je bio nov.... koliko je nov tafe42? bez kabine... ne znam neka je 12.000, samo da se vratimo koliko je star ovaj 540 i u kakvom je stanju.... na oko nije los kakvih krseva ima ali bre 46 godina staro, o cemu mi pricamo...