IMT

Ne znam koliko je sad nov mtz 820, imam osecaj da je cifra tu negde sa ovim 577...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

549 1989. god. Traži 5800 prvi vlasnik ( provereno...žena ga prodaje. Preminuo joj muž davno, a na žalost i sin).Radili voće pa batalili, sad prodaje sve od mehanizacije.
Dakle, mišljenja...meni ne treba jači od 539, ali naći od prvog vlasnika.jako teško.
Od zamazanih lomova, nakupaca tipa " fabrika" više mi je muka.Lažovčine i kad ga zamoliš da kaže telefonom ako nešto nije naveo u oglasu, ma kakvi...sve super.
Kad tamo druga priča, a cene nagurali do 6000.
Ovaj 549 je slučsjno naleteo...čak ga.nije na oglase izbacila, već komšije uzimaju ili šire vest.
549? Da ili ne?

Traktor kao traktor je bolji sigurno, jači, može više povući, ima ekonomičniji motor, u transportu brži, 10 brzina itd..
Mana je što je što je glomazniji sve ostalo je bolje...
Nažalost jedina opcija da dođeš do solidnog polovnog traktora je ta koja ti se nudi. Mislim da to ne propuštaš.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

18500€ je bila zato sam i rekao da mislim da je trenutno najskuplje prodana sedmica.
2013-to godiste, stvarno je sve na svom mestu.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ja se ne bih lomio.
Ako ti je bas glomazan imas vremena da trazis 539 dok te ovaj sluzi.
Mada kako je u kuci islo i nama od 539 nije bilo boljeg, kako ga je koji veci menjao nama sve lakse.

549 jos od prvog vlasnika, ako je lepo odrzavan i sacuvan apsolutno da.
Taj motor je ekonomicniji jos od m33,(539) kao sto mirosti vec rece.
Hidraulik skoro pa duplo jaci nego na 539, sve je isto kao na 560...
Vidno je sposobniji u odnosu na 539.
Jos ako je malo mladji pa ima i hidraulicni volan, masala!

549 1989. god. Traži 5800 prvi vlasnik ( provereno...žena ga prodaje. Preminuo joj muž davno, a na žalost i sin).Radili voće pa batalili, sad prodaje sve od mehanizacije.
Dakle, mišljenja...meni ne treba jači od 539, ali naći od prvog vlasnika.jako teško.
Od zamazanih lomova, nakupaca tipa " fabrika" više mi je muka.Lažovčine i kad ga zamoliš da kaže telefonom ako nešto nije naveo u oglasu, ma kakvi...sve super.
Ovaj 549 je slučsjno naleteo...čak ga.nije na oglase izbacila, već komšije uzimaju ili šire vest.
549? Da ili ne?
Не пропуштај га ако можеш да га купиш. Није он баш толико гломазан, а видећеш кад будеш улазио и излазио у кабину без запињања ногама и ударања главом у исту колико је бољи од 539.

Drale, koji sumski da kupi za te pare...
Lkt, nisam skoro pratio ali daj Boze ispod 30k€ dobar da se nadje.
Sve ostalo je za ozbiljan rad u sumi manje vise smesno.

Haha dobijes lokomotivu za vozic oko Kalemegdana

549? Da ili ne?
Ako je dobar mehanički kupuj bez razmišljanja, još ako je i limarija dobra i kabina nemoj ni da se cenjkaš..

Drale, ne mogu da citiram post, ne znam zasto...
Ovo mi se cini prilicno dobra egzotika, pa jos ako ima delova na aliexpress-u pun pogodak.

549? Da ili ne?
Uvijek treba jaci, ako je traktor ok, uzimaj dok te neko nije pretekao.

Nazad
Vrh