Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad kad prodavac uveze pravu sumsku masinu i onda prevesla konkurenciju…18500€ je bila zato sam i rekao da mislim da je trenutno najskuplje prodana sedmica.
2013-to godiste, stvarno je sve na svom mestu.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Не пропуштај га ако можеш да га купиш. Није он баш толико гломазан, а видећеш кад будеш улазио и излазио у кабину без запињања ногама и ударања главом у исту колико је бољи од 539.549 1989. god. Traži 5800 prvi vlasnik ( provereno...žena ga prodaje. Preminuo joj muž davno, a na žalost i sin).Radili voće pa batalili, sad prodaje sve od mehanizacije.
Dakle, mišljenja...meni ne treba jači od 539, ali naći od prvog vlasnika.jako teško.
Od zamazanih lomova, nakupaca tipa " fabrika" više mi je muka.Lažovčine i kad ga zamoliš da kaže telefonom ako nešto nije naveo u oglasu, ma kakvi...sve super.
Kad tamo druga priča, a cene nagurali do 6000.
Ovaj 549 je slučsjno naleteo...čak ga.nije na oglase izbacila, već komšije uzimaju ili šire vest.
549? Da ili ne?
За те паре је могао да купи прави шумски трактор. Ето шта су ти српска посла.18500€ je bila zato sam i rekao da mislim da je trenutno najskuplje prodana sedmica.
2013-to godiste, stvarno je sve na svom mestu.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
https://www.polovniautomobili.com/traktori/20891615/belarus-xt3-121?Drale, koji sumski da kupi za te pare...
Lkt, nisam skoro pratio ali daj Boze ispod 30k€ dobar da se nadje.
Sve ostalo je za ozbiljan rad u sumi manje vise smesno.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ako je dobar mehanički kupuj bez razmišljanja, još ako je i limarija dobra i kabina nemoj ni da se cenjkaš..549 1989. god. Traži 5800 prvi vlasnik ( provereno...žena ga prodaje. Preminuo joj muž davno, a na žalost i sin).Radili voće pa batalili, sad prodaje sve od mehanizacije.
Dakle, mišljenja...meni ne treba jači od 539, ali naći od prvog vlasnika.jako teško.
Od zamazanih lomova, nakupaca tipa " fabrika" više mi je muka.Lažovčine i kad ga zamoliš da kaže telefonom ako nešto nije naveo u oglasu, ma kakvi...sve super.
Ovaj 549 je slučsjno naleteo...čak ga.nije na oglase izbacila, već komšije uzimaju ili šire vest.
549? Da ili ne?
Uvijek treba jaci, ako je traktor ok, uzimaj dok te neko nije pretekao.549 1989. god. Traži 5800 prvi vlasnik ( provereno...žena ga prodaje. Preminuo joj muž davno, a na žalost i sin).Radili voće pa batalili, sad prodaje sve od mehanizacije.
549? Da ili ne?