IMT

Imam tako nekih spona, balans stangli kamionskih, videcu sta bi moglo.
Ako je kvalitet dobar onda ga teko busiti...
Kako uraditi slicovanu rupu primitivnom metodom..?
Najjednostavnije bi bilo kupiti gotovo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
На стубну бушилицу избушиш две рупе на размак који ти треба и онда између рупа малом брусилицом извадиш шлиц. Или неко глодалицом да ти то уради ако имаш кога.

Malo da smanjimo promaju i buku koliko možemo.
8685132538a433e7e485985d52f2421f.jpg

Послато са S42 помоћу Тапатока

Jbt ja koristim iste materijale za neku kabinu ovih dana,stim sto ja radim kao tapaciranje pa nikad zavrsiti.Ako mislimo na ovaj azmafon ?,dole na link.Stirodur ubija zvuk,ali azmafon nzm koji ga kur... reklamiraju kao zastita od zvuka ja ga probao na zvucnik ono kao da ga nema ....ali ajde da se ne baci kad sam ga vec kupio.

https://bolago-m.rs/azmafon-zvucna-izolacija

Imam problem na 542 sa mehaničkim volanom. Nenormalno teško se mota, gume su dovoljno naduvane, trap nema lufta, očišćen i podmazan. Jedino je ostalo kućište volana da se proveri.
U bacanju đubreta, kako se tovari što više đubriva, tako je volan lakši za okretanje.
Traktor se retko koristi, jedino kad mora, delom jer nema posla, delom zbog teškog volana.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Proveri glavu, vidi da ti nisu popistili srafovi sa leve strane , na poklopcu kucista.. komsiji sam ugradjivao hidraulicni volan, bili popustili srafovi teze se motao u pokretu nego ferguson u mestu...

Nazad
Vrh