IMT

To u kvaru se kupuje na kilo.... taj kvar na menjacu znaci da je verovatno otisao i tanjirasti, motor verovatno zreo za generalnu , taj da se uradi sve treba jos 3-4000e...

I opet ne mozes neke sitnice da resis kako to vec bude sacuvano na dobrom traktoru kad ga kupis...
Za traktor u vrhunskom stanju po meni ne treba gledati da li ce biti preplacen ili ne, ovo koliko god da se plati je preplaceno sem ako se uzme kao sto kremator rece, na kilo...
Ali svak ima svoj pravac

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Drugar ima 5100 sastavljao ga davno iz gvozdja i delova, tafe KT ubacio onomad, bilo je ekcesa sitnica nekih, i lezajevi u menjacu, ali kaze za 5000 ga ne da, koristi ga i za oranje i transport, pritom ima mladje i zapadne traktore…

Ne vezano za to da li ga kupiti ili ne, mislim da je jako kvalitetno krljan cim je zveknuo menjac...
Koliko znam uvek na dw kad je problem menjac na solcu nije ili je jako redak slucaj.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel neko menjao gumicu na orbitrolu 560, vidim da agrogas ima neke, jel to vredi uzimati da se zameni, ja sam do sada dva puta menjao ali, uvek ubacim sta mi je pod rukom viska iz nekih drugih setova…

I kod mene na 542 nenormalno tezak volan a izbiksnovao trap i zamenio aksijalne lezajeve, ali mom je presudjeno hidraulicni volan u roku od 10 dana mora biti kupljen

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Treba mi predlog za kvalitetne farove za 533.
Wesem ne mogu nigde da nađem male, svi su prečnika 15cm. A zbog rada u voćnjaku mi trebaju oni manji, ne kao za 558.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Verovatno trenutno najskuplji imt 577, drugar kupio za rad u sumi.
Probao da vozim i ruku na srce zaista je dobra, udobna, moram priznati da se nisam nikada vozio ni u jednom zapadnom traktoru ali za prosecnog srpskog seljaka ovo je vise nego odlican traktor.
0075c5f37527fa6a11a51b865e58c2e8.jpg

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Za sumu je trebao uzeti stari tip, mozda je cak mogao uzeti dva komada za cijenu ovog
A dobar je za sumu zbog niskog tezista, mozda je to jedna od rijetkih prednosti koju ima imt u odnosu na konkurenciju

Ima vec 558, 577 i 585 ovaj je uzeo malo iz inata jer i ovaj covek od koga je kupio isto sece sume i konkurencija su pa zbog toga...

Uradio je to cisto eto da bude da je bolji od njega da ima vise traktora.
Ali to na stranu, traktor mi se bas svideo, udoban, pregledan, steta sto ce ici u sumu

Više mi se čini da je zajeban :D Koliko je bila sedmica?

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nazad
Vrh