IMT

Pre nedelju dana manje više, bio sličan oglas, obična sedmica, za iste pare, isti opis oglasa, hitno hitno...

Cak Noris bi to kotljao po betonu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Odes i raspitas se, ali u sustini dve opcije ukoliko nemas broja: Da ganjas neki broj fabrike (ako uopste postoji) i objasnis im u cemu je problem, uplatis kojekakve takse kako bi iz arhive izvukli podatke o traktoru i izdali neku potvrdu sa kojim se ide dalje u sup ili na tehnicki i gde opet placas lice ovlasceno od strane sup-a da ti ukuca broj sasije (ne znam tacan redosled, pricao mi komsija sto je imao slican problem ali sam zaboravio). Druga opija je dosta laksa i zahteva samo kvalifikovanog kuma.

Svojevremeno je na forumu bilo reči oko ulja-masti za kućište volana ali nisam siguran kad, pa da pitam kolege oko toga. Imam 539 koji treba da operem i parkiram pod šupu, ispustim vodu i skinem akumulator. Razumeo sam da ispod uakumulatora ima neki šaraf, mislim da se odvrće sa inbus ključem i onda se tu sipa ulje. Volan teško mota ali sam nekako na to i sviko, a kad zakačim neko radilo i opteretim ga pozadi, onda ide volan "kao podmazan"To nisam nikad radio, a otac kupio fergu novog pre 36 godina. Koje ulje ide i koliko i sa kojim ključem se to odvija? Razmišljam da bi "bio red" da ga malo podmažem.

Nazad
Vrh