IMT

Matora mrcina ima idealne uslove
Ali za ovako povuci teret to mu je jaca strana nego nesto goniti preko kardana, imam takav traktor pa iz iskustva pisem

Lako, vidim kad radim isti posao kao drugi traktori priblizno iste snage, imt dobro izvlaci prikolice pune silaze i zita po blatu, ore po mokrom dok ne mogu ici istom brzinom sa silokombajnom kao ostali

Pogledajte kako matora mrcina poteže motor od oko 7 tona iz mjesta, bukvalno nije ni zakmečao.

Nije ovo strasno.
Kod nas su vukli Zmajevku vrsalicu (dres) oko 5t je njena masa, sa 560.
Probali su sa 558 ali nije islo, lakse dosta vukao 560 pogotovo sto je uspevao da je izvuce uz lepe bregove po tvrdom makadamskom putu.
Spustanje je bilo veci problem tu su koristili kocnicu u vidu vinta nekaog na zadnjoj osovini a na prednjoj je imala neku za to vreme "naletnu rudu" ali mi se cini da to nije bilo u funkciji.
Ima i klip na YT gde decko vuce oko 4,5t sa 533 i jednoosovinkom sto je po meni zahtevnije dosta od ove situacije na ovom snimku...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Problem kod ove prikolice sa snimka je što ima jako male točkove i zbog toga se ne vuče baš lako. Nedavno smo imali situaciju da MTZ 820 nije mogao da povuče mlinsko kolo teško oko 17 tona na njoj, isto ravna betonska ploča i ni makac, samo je skakao u mjestu. Nisam imao telefon da snimim ali pokušaću da ga snimim prvom prilikom koja mi se pruži.

Nazad
Vrh