IMT

Malko obrada poluosovina pojedene na semeringu obe
2170e4e89cee33aa8d5fb4ddfa319cc9.jpg

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Alnaser na 533 sporo okreće negde zadire verovatno neka biksna ili šta već . Pitanje je sad da li popravljati taj spori ili prežaliti novce i kupiti brzi alnaser i kako se pokazali ?

Zna li neko gde mogu da kupim bakarni dihtung glave zavs44 opet mi izgoreo, menjan pre 50 sati... A izgleda da je i glava pukla
98b5684cf23fab96bb615d515850aafc.jpg
2529e1118ef7cc15aba375ab2fd2bfdf.jpg

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Pa da, prosli put je izgoreo na sva 4 cilindra, a inace motor je radjen pre oko 500 sati ful generalna i samo problem sa gorenjem dihtunga

Danas bila glava kod radosavljevica i sve u redu samo je poravnali, a da li se grejao stv ne znam kupio sam ga posle godine i uradio fest generalnu

Ovo sto majstor @nebojsa100 kaze 100% u pitanju...ako ti dihtung jos pregoreo na isto mesto,bolje kupi 2 tih bakarnih jer za 50 sati ce opet da ti pregori.

Da li neko moze predvideti o kakvom se kvaru kod mene radi?
Prilikom rada sa imt 565 sam na uvratinama ugasio traktor, ono mali gas i zeznem ga i ugasi mi se medjutim ne htjedne vise upalit, kuckao sam malo
onaj poklopac na bos pumpi ali nista.
Zovnem komsiju da pokusam upalit na slepanje i upali.
Drugi dan ujutro normalno upalim i na njivi dok sam radio opet isti slucaj ali ovaj put setim se i prilikom duzeg verglanja povlacio sam nekoliko puta gasnicu i nekako upalim.Cuo sam da ima neka polugica koja zaglavi i nece da se vrati.
Medjutim opet drugi dan isto mi se ponovi stim da sad ni to povlacenje gasnice nije pomoglo, opet upalim na slepanje i ostavim ga te zavrsim posao sa drugim traktorom.
Cekam majstora a traktor upali za sekundu jedino kad duze radi pravi problem

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Jel filteri mogu da prave problem samo kad se traktor zagreje, na hladno sve u najboljem redu a i ta gasnica kad sam uz njeno povlacenje uspio jednom upalit ili bi mozda i tad upalio i da je nisam vukao i vracao

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nazad
Vrh