IMT

Nisi ga kupio? Kako rastao, po tome, ja bi rekao da si ga prodao?
Pre 10 godina kada sam hteo da promenim 558, zamalo nisam kupio tj prodat skoro ispred nosa 577 93 godište sa mokrom hidraulikom za 7200. Sredjen ofarban extra a dve godine ranije uradjen motor. Ala su poskupeli imt-ejci polovni.

Koja je neka realna cena za 549 iz 86g, vozio sam ga tako da mu znam mane sve.

Nisi ga kupio? Kako rastao, po tome, ja bi rekao da si ga prodao?
Nisam ga kupio, nema mi matematike i logike.
Kroz koju nedelju imacu 2 ista traktora u dvoristu.

Imam 560 u porodici je kod ujaka bio od prvog dana do danas kod mene, 2 para tockova, kocnice,struja i sve ispravno ima mozda 100e na sminku uloziti. 6500e trazim dolazi mi covek.

Dal je neko imao ovakve probleme...
Upitanju je imt 560 kada spoljna temperatura spadne ispod 10 stepeni izuzetno tesko pali, bez grejaca vergla 10-15 sekundi i kada sastavi da upali dam mu oko pola gasa on radi na leru nekih 4-5 sekundi i onda krene da prima gas.
Desava se ali retko u radu izgubi gas, znaci povucena rucka gasa nista ne pipam i samo izgubi gas na par sekundi i onda opet sve normalno radi.
I cudno mi je na primer sa podrivacom kada radim idem 3 sporom pod punim gasom nece da proslajfuje nego se gusi motor.
Upitanju je rotaciona pumpa, jel verovatno u njoj problem?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Da se javim u vezi ovoga, cistio mali fikter na ulazu u pumpu cist je bio, nazovem bosistu sto radi pumpe ovde u nasem kraju ispricam mu sta se desava kaze menjaj filtere goriva, promenuo eno ga reze sada kao benzinac, ipak je rasheed bio upravu, hvala vam.

Da se javim u vezi ovoga, cistio mali fikter na ulazu u pumpu cist je bio, nazovem bosistu sto radi pumpe ovde u nasem kraju ispricam mu sta se desava kaze menjaj filtere goriva, promenuo eno ga reze sada kao benzinac, ipak je rasheed bio upravu, hvala vam.

Vazno da si resio problem. Razmisljam se da nabacim na sve traktore predfilter i nasao sam neke pa kad idem do prodavnice saljem slike,najveci mi je problem na 5106,nema slavinu niti slicno nego se direktno napaja iz rezervoara,kad stavim da mi prvi filter bude fini posle 2 do 3 meseca odmah problemi,napuni se katastrofa

Cuvam sve kutije i kante bar jednu sezonu,i da napomenem,rezervoar je radjen na traktoru i pocinkovan iznutra,gorivo sam kupovao samo na nisu,cedi se svaki put i ovo je rezultat ali ne samo na ovom traktoru,na svima i ne samo meni vec kod dosta ljudi. Dodavan je i aditiv i slicni problemi se desavaju,zimi je najgore jer se zbog ,,cepanja" goriva i nekoriscenja toliko traktora pojavljuju i ,,sline" tj voda u nafti. Takvih problema nije bilo dok je bilo gasnog ulja,cak sam i uzimao i na drugim pumpama dizel odredjeni period i slicni problemi budu,neki put mu malo duze treba nekad manje da se natalozi,svi mute sa gorivom.

Da nije problem sa tim pocinkom? Ja gde god imam problem stavim grubi filter pre ovih redovnih… jos planiram na jd4755 da stavim stakleni od imt i zmaja taj grubi.. tamo ponekad bude da brzo zaprlja filter…

Unutra je kao prvog dana,imam druga koji ima inspekcijsku kameru pa sam cak i njega mlatio da gledamo😂. I ovo je prvi grubi filter bio,stavljao sam tu i fini i brze se natalozi,kante samo za to sluze,tj za transport goriva i mahom su sve od ulja koja sam sipao u masine.

Cena je ona za koju može da se proda.
Mogu da traže koliko hoće pa stoje par godina u oglasima. Još nešto taj koji kupuje 560 teško da njemu treba 2 para guma tako da će to verovatno morati posebno da se proda. Mnogo lakše ćeš ga prodati sa uzanim gumama. A široke teško kome da možeš prodati. Nešto realno je oko 5-5,5k€ u zavisnosti stanja motora i guma. Preko toga verovatno moraš čekati dosta duže za prodaju. Jbg oko ga prodaje do nekle.

Prodaj posebno uzane...uz traktor ih ne mozes adekvatno naplatiti...
A traktor sa sirokim gumama ako je pristojno stanje vredi oko 5500... Mada rekao bih i da ne ide prodaja nesto...

Koliko goedam na Polovnimautomobilima nema nikakve ponude 560 novi tip. Sve su stari tip.
Traktor mi jos treba,ne gori mi za novce pa polako.

Samo su uzani tockovi 800e minimum + sa 12 platana ih vise nema novih samo sa 6.
U pravu si. Ali kažem ti nema to ko da plati na 560 jer je jedva skupio i za traktor. Dajčeve felne su generalno slabe i nisu baš tražene (ja sam gume i felne proletos prodao za 800e ali u tom trenutku su bile jedine na internetu a čoveku hitno trebalo za sejanje na Armu) Pogotovo što dajčeve felne na imt ne ležu kako treba pa popucaju. Staviš ga u oglase pa probaj sa cenom koju misliš da tražiš, videćeš i sam koliko će zvati. Ako napišeš 6500e verovatno neće zvati niko. Ako napišeš 5500e verovatno će zvati. Generalno i loša godina pa se slabije trguje sa sitnom mehanizacijom.

Nazad
Vrh