IMT

Izgleda.
Traktor ne izgleda lose ko hoce duplaka.
Ja ti hteo poslati link oglasa, al nisam, jer znam da ne tražiš Duplaka, a treba ti pomoćna hidraulika... Na slikama traktor izgleda korektno, čovek jeste nakupac al se mašine ne zadržavaju mnogo kod njega pa cenim da je korektan.. Od njega smo pazarili limariju za 577...

Ja sam maxxuma kupio sa 9600 na satu. Jbm li ga… ocuvan sve na svom mestu… a ostalo… bes ga nije konj pa da crkne kad nesto stane promenimo i teraj

Dal je neko imao ovakve probleme...
Upitanju je imt 560 kada spoljna temperatura spadne ispod 10 stepeni izuzetno tesko pali, bez grejaca vergla 10-15 sekundi i kada sastavi da upali dam mu oko pola gasa on radi na leru nekih 4-5 sekundi i onda krene da prima gas.
Desava se ali retko u radu izgubi gas, znaci povucena rucka gasa nista ne pipam i samo izgubi gas na par sekundi i onda opet sve normalno radi.
I cudno mi je na primer sa podrivacom kada radim idem 3 sporom pod punim gasom nece da proslajfuje nego se gusi motor.
Upitanju je rotaciona pumpa, jel verovatno u njoj problem?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Dal je neko imao ovakve probleme...
Upitanju je imt 560 kada spoljna temperatura spadne ispod 10 stepeni izuzetno tesko pali, bez grejaca vergla 10-15 sekundi i kada sastavi da upali dam mu oko pola gasa on radi na leru nekih 4-5 sekundi i onda krene da prima gas.
Desava se ali retko u radu izgubi gas, znaci povucena rucka gasa nista ne pipam i samo izgubi gas na par sekundi i onda opet sve normalno radi.
I cudno mi je na primer sa podrivacom kada radim idem 3 sporom pod punim gasom nece da proslajfuje nego se gusi motor.
Upitanju je rotaciona pumpa, jel verovatno u njoj problem?

Pogledaj i filtere mozda su zacepljeni i sva creva ocisti koja vode gorivo

Filteri menjani proletos, creva i rezervoar sam letos prao i cistio jer je zapusavalo gorivo, tako da ne bi trebalo da je to...

Moze li neko na slici da mi oznaci gde se nalazi taj mali filter?
a570fb60550410a3dcbb17605c509070.jpg

Onde gde ulazi cev od dovoda goriva u pumpu. Odvrneš niplu koja priteže ulaznu cev u pumpu, i izvadiš malo žičano sito koje je ispod te niple koja steže ulaznu cev..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Само пази имаш и клипић унутра да ти не испадне јер ћеш онда видети шта су муке. Доживео их и прокунуо клипић 1000 пута.

Na licu mesta najlakše je vratiti taj klipčić sa cilindrom i opruge nekom pincetom,inače mikro-filter(sito) je od plastike i najbolje ga je zameniti novim,košta par stotina dinara.

Nazad
Vrh