IMT

Ne diraj ti mog Šidela, fabrički mu bio uzan pa nije mogao da progura sav dim kroz njega, a sulundar si obećao da ćeš mi kupiti 🤣
Prediću i ti imaš na rusu unikat 🤣🤣🤣

Na imt 533 menjana mi je bolcna na prednjem trapu i sad posle nekog vremena cujem neko skripanje jel se to moze podmazati nekako?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Na 539 sam ubacio mazalicu, a moraću uskoro da radim trap na 560 pa će i on dobit mazalice!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Šta misliš što ja teram Belarusa... Nema da zarđa, nema da nešto zariba... Samo može da klizi...
Jbo ga otac, što ga više zapušavam on sve više flisuje..
Kod mene na 577 postoji fabričko rešenje podmazivanja bolcni i čaura prednjeg trapa.Šta god radio ne mogu da rešim flisovanje ulja na remenici radilice i to taman služi svrsi ds podmazuje. 🤣

Mi smo to stavili prvi put kad smo remontovali prednji trap, sad veci problem nemanje vremena za podmazivanje a sisice imaju

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

@sremac84 Baća divota jedna.Pokušao sam da ga udihtujem i upakujem da ne curi nigde jer znaš da sam imao onog jelenka iz 76 godine koji je imao Boga oca radnih sati a nigde nije curilo ništa!Tako rešim jedno ono se iskundači drugo, treće, peto, deseto pa sam na kraju odustao.Kada se izmasti operem ga i vozi dalje, ne vredi drugačije.Neki traktori su jednostavno tako precizne izrade da mačka pobegne napolje iz zatvorene kabine!Šta onda da pišem o uljima i ostalim tečnostima...

Koji kvalitetan dihtung glave staviti na s44, prozvizdao mi na 200 radnih sati

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh