IMT

Ide to bez problema kada je sve u redu.Kod tebe nešto očigledno ne valja.

Bome ja nezz kako ide 577 od brata i moj 560 skršila se hidrulika par put.
Sve stavljeno novo.
Ti traktori ni nisu nego za hobi radove

Pumpu hidraulika smo menjali 2005 kada je kupljen traktor i trajala je do 2015 kada je opet zamenjena drugom.Tada je ploča prekontrolisana i naštelovana, ni najmanji problem do dana današnjeg.Traktor kod mene baš radi i uglavnom se vozi kao tuđ.

Ja sam nosio sa 539 atomizer 440l i to mu je puna mera.
Bilo kakva neravnina ako se ide malo brze prednji tockovi su u vazduhu.
Ni pokusao ne bih poneti sa njim vise od toga.
A voleo bih da vidim tog kako vozi sa 600l ili 600kg na hidrauliku.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kod mene 560 stari tip nosi agrometalovu 660l koja je sama teska 360kg u veliko bure kad je dupke puno 700l i pomocno za pranje 60l sve ukupno oko 1100kg bez prenji tegova ali to je knap i skroz lagana voznja,pumpa fino lupka ,ali sa majom disknosnom sa depozitorima 4r kad se dobro ugreje ulje bas puma fino tuce.

Ja sam nosio sa 539 atomizer 440l i to mu je puna mera.
Bilo kakva neravnina ako se ide malo brze prednji tockovi su u vazduhu.
Ni pokusao ne bih poneti sa njim vise od toga.
A voleo bih da vidim tog kako vozi sa 600l ili 600kg na hidrauliku.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Atomizer ima veću vagu od prskalice... U isto vreme sam koristio atomizer od 400l I prskalicu od 550l,drastična razlika u korist prskalice...

Pumpu hidraulika smo menjali 2005 kada je kupljen traktor i trajala je do 2015 kada je opet zamenjena drugom.Tada je ploča prekontrolisana i naštelovana, ni najmanji problem do dana današnjeg.Traktor kod mene baš radi i uglavnom se vozi kao tuđ.
Čiju si stavio.
Ja sam pomoćnu od petroletke.
Bovi nosači limeni od pomoćne neki zupčanici na njoj.
Tafe pumpa hidraulike i poklopac.
Cilindar je neko prije mene nov stavio.
I već tucka pomalo počela.
Dijelovi su loše kvalitete.
Za sad je sve ko novo.
Koliko dugo

Uzeo sam drugu na bazi zamene u Sr.Mitrovici.Pomoćnu pumpu nemam i ne planiram ugradnju.Ploča je originalna, cilindar i klip su menjani 2005 a posle nisu jer nije bilo potrebe.Lupka i ova kada se zakači nešto teško ali nema problema.

Pa i ne bas skroz do kraja.cim cujem da lupne ja spustim malo i ucuti se.
Da napomenem da ja sve osim pluga kacim na topling ali na pravljenoj poteznici.ne na onoj sa oprugom.

Poslednja izmena:
Da li neko zna ili poseduje traktor IMT 585-588, kakvi su to traktori, po pitanju kocnica volana okretnosti, da li su dobri i dalje u poljoprivredi, ako moze neki komentar o tim modelima bio bih zahvalan.

Da li neko zna ili poseduje traktor IMT 585-588, kakvi su to traktori, po pitanju kocnica volana okretnosti, da li su dobri i dalje u poljoprivredi, ako moze neki komentar o tim modelima bio bih zahvalan.
To ti je kao 577 sa tri brzine, krut na volanu, slabije okretan od hidro volana, kočnice standardne, i ili ne rade ili su slabe... Od 575 I 578 se razlikuje mislim po diferencijalu, al nisam siguran, I mislim da je na pumpi otvoreniji fabrički pa je malo jači.. Al uzmi to sa rezervom, slabo ih ima...

To ti je kao 577 sa tri brzine, krut na volanu, slabije okretan od hidro volana, kočnice standardne, i ili ne rade ili su slabe... Od 575 I 578 se razlikuje mislim po diferencijalu, al nisam siguran, I mislim da je na pumpi otvoreniji fabrički pa je malo jači.. Al uzmi to sa rezervom, slabo ih ima...
Kupio bih jedan, hidro volan je lako nabaciti isto i kocnice mehanicke 300e i gas. Samo tesko je naci lep 588, kad bi se nasao lep primerak i kabina od novog tipa i gas...

Taj 588 to je 101mm klip i 3 brzine
Sve isto kao 577
Jako dobra serija mnogi su i mm ali engleske motore i kvačila ruen

Jako su stari to je mana
Od prilike kao 560 sa S motorom

Sent from my moto e5 using Tapatalk

moj 560 nosi rau prskalicu 800L bez problema, i 900kg uree bez tegova,malo ima borbe na izlazu i njive ali ide.

Nazad
Vrh