Ide to bez problema kada je sve u redu.Kod tebe nešto očigledno ne valja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Atomizer ima veću vagu od prskalice... U isto vreme sam koristio atomizer od 400l I prskalicu od 550l,drastična razlika u korist prskalice...Ja sam nosio sa 539 atomizer 440l i to mu je puna mera.
Bilo kakva neravnina ako se ide malo brze prednji tockovi su u vazduhu.
Ni pokusao ne bih poneti sa njim vise od toga.
A voleo bih da vidim tog kako vozi sa 600l ili 600kg na hidrauliku.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Čiju si stavio.Pumpu hidraulika smo menjali 2005 kada je kupljen traktor i trajala je do 2015 kada je opet zamenjena drugom.Tada je ploča prekontrolisana i naštelovana, ni najmanji problem do dana današnjeg.Traktor kod mene baš radi i uglavnom se vozi kao tuđ.
440l prskalica kranjska kod mene. Nosi je u ravnom, u strani se ne usudim ni pomislitiAtomizer ima veću vagu od prskalice... U isto vreme sam koristio atomizer od 400l I prskalicu od 550l,drastična razlika u korist prskalice...
To ti je kao 577 sa tri brzine, krut na volanu, slabije okretan od hidro volana, kočnice standardne, i ili ne rade ili su slabe... Od 575 I 578 se razlikuje mislim po diferencijalu, al nisam siguran, I mislim da je na pumpi otvoreniji fabrički pa je malo jači.. Al uzmi to sa rezervom, slabo ih ima...Da li neko zna ili poseduje traktor IMT 585-588, kakvi su to traktori, po pitanju kocnica volana okretnosti, da li su dobri i dalje u poljoprivredi, ako moze neki komentar o tim modelima bio bih zahvalan.
Kupio bih jedan, hidro volan je lako nabaciti isto i kocnice mehanicke 300e i gas. Samo tesko je naci lep 588, kad bi se nasao lep primerak i kabina od novog tipa i gas...To ti je kao 577 sa tri brzine, krut na volanu, slabije okretan od hidro volana, kočnice standardne, i ili ne rade ili su slabe... Od 575 I 578 se razlikuje mislim po diferencijalu, al nisam siguran, I mislim da je na pumpi otvoreniji fabrički pa je malo jači.. Al uzmi to sa rezervom, slabo ih ima...