IMT

Ja preferiram za starije masine 20w50.
Zimi ako radim 15w40...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

SAE30 je odlično ulje za taj traktor. Nije ređe od 15-40.
Kod mene je ler gas 400-500 obrtaja preko 40 godina i nikada problema.
800 ili 1000 obrtaja je previsoko.
Marko ne diraj tu ništa, sve je to dobro.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kolege imam jedno pitanje.
Naime sad u pripremi zemljišta za prolećnu setvu primetio sam da je već dotrajalo sedište (otišao je amortizer) počelo da puca na onom ćošku L profila ako tako mogu to da nazovem.Tu je već vareno par puta i puca to relativno brzo jer je materijal tanak te sam se odlučio na kupovinu drugog sedišta u neko dogledno vreme... Otišao sam na vašar (pošto je bar kod nas tamo najveći izbor delova) i na par mesta sam se raspitao za cenu i ona je iznosila ne manje od 7000 dinara.E sad dvoumim se između toga da možda kupim neko polovno kamionsko sedište pošto smatram da za te pare koliko košta novo može da se kupi dosta udobnije sedište.Zato me zanima koje sedište može da se ubaci a da to ipak liči na nešto i da li je neko to radio?

PS. Zaboravih reći radi se o IMT 539.

Poslato sa JAT-L29 pomoću Tapatoka

Ugradnjom kamionskog ces dobiti bolju udobnost ali ce ti sve komande "pobeci" nece nista biti na ruku.
To tursko sam stavio prosle godine i pre par dana sam ga vec vario, ja imam 95kg.

Skoro metar :haha: . To mu je otprilike i plafon. Za lakse ljude je ok. Meni na Rakovici fura 4. godinu ali pre 2 godine je isto nesto puklo ali je lako sanirano. Posle nije bilo problema. Uglavnom radi posao za te pare, fino spiluje.

Covek bez metar nije nista, vetar ga odnese
Udobno je, ne mogu da kazem.
Drugar ima na traktoru vec 5-6 god i sluzi ga odlicno, ma da je on oko 70kg.

Na imt 533 radjen motor komplet, menjana uljna pumpa stavljena pobeda. Kad se motor lepo ugreje pritisak ulja padne na 1, ler gas na 400 mozda i manji. Kada mu dam malo gasa na 800 obrtaja penje se odma na 4
Da li postoji neki ventil da mu povecam ili to je sto je
Ventil je ispod filtera na bloku motora. Tri šarafa drže pločicu ispod koje je ventil.

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh