IMT

Ne znam, nisu problem pare kad znas da je kvalitetno i da ce sluziti.
Drugi jako veliki razlog skapavanja tih satova mislim da su velike vibracije na imt i imr traktorima...
Evo na 560 gde je s44 menjam ove male za temp i pritisak ulja svakog proleca, kombinovani i traktometar odavno ne rade i ne sikiram se jer znam da ne mogu dugo.
U principu mene ubise stari krsevi, ruke izguljene non-stop i uvek mu nesto fali.
A volim da sve bude ispravno!
Juce ujutru na jednom guma ispustila, sednem u drugi na njemu sediste puklo, sednem u treci zablokirao tocak, ni pojma da pusti...
Zurim treba da sejem, hteo sam da vristim.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Od drugara 560, prednja vuca gotova.
5922aeea496153644bb8027dc802f383.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vidim da pisete o tafe hidraulici pa da pitam za drugara, ima problem sa tafe 45traktorom,kada ga upali poteznice hidrulike se podignu i ne moze da se spusti, ne reaguje na komande. Kaze da je zimus gurao sneg sa cistacem koji se kopca iza traktora, i nije koristio topling, pa su se poteznice vjerovatno podizale vise nego sto smije, i da je tako nesto zeznuo. Sta je mogao zeznuti?

Pa napisao je da nije koristio topling mada nevidim kako je mogao da radi sa kačenjem na samo dve tačke

Na imt 533 radjen motor komplet, menjana uljna pumpa stavljena pobeda. Kad se motor lepo ugreje pritisak ulja padne na 1, ler gas na 400 mozda i manji. Kada mu dam malo gasa na 800 obrtaja penje se odma na 4
Da li postoji neki ventil da mu povecam ili to je sto je

Nazad
Vrh