Odozdo iz kućišta gdje su 3 šarafa nije mi se dalo prepravljati radi i po starom tipu dobroJel mozes da uslikas odakle si doveo ulje na razvodnik
https://postimg.cc/1f86WwP0][/url]
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odozdo iz kućišta gdje su 3 šarafa nije mi se dalo prepravljati radi i po starom tipu dobroJel mozes da uslikas odakle si doveo ulje na razvodnik
Ja na 77 nemam pomoćnu pumpu a imam orginalni razvodnik...na one izlaze na poklopcu su mi spojena crijeva za pomocne cilindre hidraulike tako da neznam kako bi stavio razvodnik u funkcijuKod mene nije ovako na imt 577
Zaboravio sam sad napamet kako koja cijev ide, ali ima prikljucak sa bocne strane poklopca do razvodnika
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
To je za udvajanje pumpi a to mi netreba jer i ovako imaju dosta snage.Kod mene nije ovako na imt 577
Zaboravio sam sad napamet kako koja cijev ide, ali ima prikljucak sa bocne strane poklopca do razvodnika
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Kako to misliš?Bilo bi bolje fali snage za ozbiljne strojeve.
A opet ti traktori nisu za te strojeve sav se ispati s njima
Malčer na ruci, plug rotodrljača čim podigne već mu je muka.Kako to misliš?
Sa cim ce da se ispati,hidrauličnim markirima,otvaranjem rasipaca,rasklapanje grana na prskalici?