IMT

Kod mene nije ovako na imt 577
Zaboravio sam sad napamet kako koja cijev ide, ali ima prikljucak sa bocne strane poklopca do razvodnika

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Kod mene nije ovako na imt 577
Zaboravio sam sad napamet kako koja cijev ide, ali ima prikljucak sa bocne strane poklopca do razvodnika

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Ja na 77 nemam pomoćnu pumpu a imam orginalni razvodnik...na one izlaze na poklopcu su mi spojena crijeva za pomocne cilindre hidraulike tako da neznam kako bi stavio razvodnik u funkciju

Kod mene ima ta ruckica za "udvajanje" pumpi ali ne znam kako se koristi i kako zapravo funkcionise, nisam nikad probao.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Isti bog i novi tip i ovaj ako je sve ispravno.
Na 577 je od 84 pa je sve ispravno.
I na ovom radi dobro.
Problem su male litraže pumpe da se bar da kakva velika ugraditi tu

Bilo bi bolje fali snage za ozbiljne strojeve.
A opet ti traktori nisu za te strojeve sav se ispati s njima

Na S44 ne sme pumpa na razvod jer su i ovako kilavi zupčanici u razvodu.Može pumpa pozadi na kardan ili da se namontira napred da dobija pogon preko dodatne remenice na radilici.

Ne bih rekao da mu je problem više od 500 kg na polugama.Kod mene je nosio i nosi neke priključne mašine koje su za traktor od 150 ks.Treba samo biti pažljiviji u vožnji i to sve ide bez problema da kucnem u drvo.

Covek iz sela nosi onu varmax prskalicu(660lit) sa 539,pre neki dan gledam skoro do kraja napunjena.
A kamoli 560-577

Teško baš ljeti se u malčiranju pregrije ulje.
Moraš da čekaš da se hladi da sklopiš malčer.
Ima toga još fali mu ulja ima malo u transmisiji.
Kod mene neradi puno ali vapi za zamjenom nečeg sposobnijeg.

Nazad
Vrh