IMT

Ovde su prethodne godine loseg odrzavanja odradile svoje. Lepse se mota od kad sam i novo ulje nasuo.

Решено, више малих проблема, један бизаран зрно јечма у славини горива.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Slican problem je cale imao pre 20 i kusur godina, samo sto su u pitanju bile visnje i 539. Nemoguce da su same upale a ko ih je ubacio ostaje misterija...

Mene zazalo zrno kukuruza u rezervoaru.
Kad stane na izlaz zacepi gorivo, ja dunem kroz crevo ono krene.
Nekoliko puta tako dok nisam skinuo rezervoar i nasao krivca.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Комад фарбе у резервоару од комбајна нас је растурао кад дође на 50л. Како су фарбали комбајн неко је усуо фарбе у резервоар и направило се као палачинка вероватно у фабрици и то се код нас одлепило са дна јој тих мука и сра,ња кад спадне на 50л оно го.вно од фарбе плута и право на цев вакум га повуче и заустави довод и угаси комбајн. Два пута скидали резервоар у једном дану и трећи пут када смо скинули отац сконта ту палачинку од фарбе изломи у ситније комаде и онда га испрали. Фарба била дебљине од 3 до 5мм, а величине тацне за шољицу од кафе и није могла да испадне кроз преграду у резервоару и џабе га ми прали неколико пута.

Isto je i nas zezalo na Zmaju, pogotovo kada nivo goriva padne dole.Skidali rezervoar, prali i ništa.To je fabrička zaštita unutrašnjosti rezervoara koja očigledno nije urađena kako treba pa se kroz vreme oljušti i pravi probleme.Kada se naspe pun rezervoar i ne bućka nema problema.

Naštelala ga je rotodrljača kad sam u jamu opalio u 3 🤣🤣🤣
Nije ni do kraja dignut bio prebacilo je težinu na jednu stranu udarilo i kvrc.
Što je tu je.

Ja uopste nisam razumeo kako si ti to uspeo.
Upao si negde zadnjim tockovima i nabio celu tezinu trupa traktora na poluge i ploca pukla?
Znam da hoce puci ako nesto nije nastelovano kako valja.
Tu Indijsku je drug stavljao na 558, imao je problem u oranju, nije mogao fino nastelovati hidraulik.
Nije imala rupe za vijke za sediste...

Stelovao je majstor vise puta, bas se trudio ali nije islo...
Nadam se da kolega 577 nece imati tih problema.

Nazad
Vrh