IMT

Uzeti plus sa akumulatora pa videti..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne verujem da brava ima neki problem gledam unimerom konstantno napon koji dolazi na grejac. 12.4-12.5 mi je na akumulatoru, na grejacu dobijem tu istu voltazu uvek kad okrenem kljuc i ako ostane ta voltaza tada grejac ne radi ni posle 20-30 sekundi. Ako pri okretanju kljuca kad dobijem napon on spadne na oko 10.4 tada grejac radi i vec za 5-6 sekundi pocinje da se usijava. Probacu bas direktno plus sa akumulatora da mu dovedem pa da vidim da li ima neke razlike..

Da, masa je ok to sam proveravao.. Nisam stigao danas pa cu sutra da produvam cevcicu do filtera i da probam jos jednom sve da povezem, razmisljao sam danas mozda nisam bas dobar kontakt napravio jer nisam skroz zatezao ono srafce sto drzi zicu sa strujom i moguce da je samo to bio razlog.. Zurio sam na utakmicu u nedelju i imao vremena nekih pola sata rekoh ajd da zamenim to svakako me ceka i kad sam video da ne stizem ostavio sam sve tako..

Нешто се прегрева, и на -10. Не могу да разумем ове људе, како их није срамота да седну на ово.
1fb02e28ac4080204840e04f9e47447c.jpg

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Danas radio trap od 540
Nikad nije podmazan ali nikad a traktor 75_76g jedva izbio ono šta je ostalo od aksijalnih ležajeva
A glavčine pojedene, nekad su zaribali ležajevi i tako je vožen godinama

Kardanska lamela ne postoji samo ima srce
Druk ležaj se raspao davno!!
Bože sačuvaj stanja!!
Da hladnjak sam bacio u otpad nema leba od njega!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Da, masa je ok to sam proveravao.. Nisam stigao danas pa cu sutra da produvam cevcicu do filtera i da probam jos jednom sve da povezem, razmisljao sam danas mozda nisam bas dobar kontakt napravio jer nisam skroz zatezao ono srafce sto drzi zicu sa strujom i moguce da je samo to bio razlog.. Zurio sam na utakmicu u nedelju i imao vremena nekih pola sata rekoh ajd da zamenim to svakako me ceka i kad sam video da ne stizem ostavio sam sve tako..
Samo da javim sta je bio problem, nov grejac a ne radi kako treba.. Jeste stajao par godina u garazi ali nije doziveo nikakva mehanicka ostecenja, ne znam sta se desilo.. Stavljen nov i sve radi kako treba..

Jutros izvucem merac na 542, vidim ima dosta ulja preko maksimuma.
Negde je pustio naftu, ac pumpa ili grejac...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Данас ми донесе човек пумпу и дизне са ремонта, колега и ја намонтирасмо, неће да упали. после два сата претресања свега и свачега, закључисмо да дизне не ваљају. Једна пропушта ваздух (компресију) у назад. дизне нове мада имају болестан( јефтин) сјај, ко оно прави, мора Пакистанци на улици.

ИМТ 533, пвп и дизне урађене, ац пумпа, филтери промењени. упали само са старт спрејом са пуним гасом чим му смањим гас угаси се, и нестабилно ради. немам идеју шта је, да сам окренуо паљење за 180* неби упалио и димио би бело??

Danas u rasipanju djubriva ispala spona desna, imao sam osecaj da ce se prevrnuti kad je propao u mekanoj zemlji.
Kupio obe nove spone Metalac 4000din. Kad sam raskacio desni tocak na vetonu sam zakrenem na traktoru, ali volan bas tesko ide. Znaci i pumpa mi se smeska.

To ti je besplatno kod Branka u V.Radincima.Prošle godine iz čistog mira počeo teško da ide volan na 577.Danima pre radio kao sat, rasipao veštak, sejao, prskao sve normalno i od jednom ne možeš ga naviti ni sa dve ruke.Skidaj pumpu da se proveri da nije otkinuo kajlu na zupčaniku, sve u redu, okreće se lako ne glavi.Proveravaj ležaje u prednjim točkovima, sve živo u redu.Skinem orbitrol i odnesem ga zajedno sa pumpom na proveru, u redu.Kada sam vraćao orbitrol nazad nađem iglicu od ležaja, drmnem cev volana i ispadne još iglica.Ladno se raspao igličasti ležaj i iglice zaglavile đuntu volana da ih ne možeš izbiti napolje.Banalan i glup kvar da nema dalje.

Nazad
Vrh