Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2sata i gas nema tu šta čekati!!!!!Stari je nekada radio te motore, mislim posle full gemeralne da je bilo 10 sati u mestu 30 sati vozanje, pa 30 laki radovi drljanje i sl.onda jos 30 sa kardanom i to je to. U svemu tome na 50 sati su menjali ulje… ali sada ne, radis lagano uvek da je brzina dve manje i kad prodje 100 sati miran si.
Pozdrav druze, svaka cast na uradjenom, motor samo prede. Kako si resio otvor i sraf za pogon pinjona?Posao pri kraju a i živci sat za radne sate ugrađen.
Što god takneš sve treba raditi.
Ako lepo vidim u pitanju je m34 motor?Ako ti kapa tu tecnost,vrlo lako moguce da je pukla glava,hoce tako da se manifestuje.Gledaj prilikom prvog verglanja dali izbacuje sitne kapi ili mozda vlazi dole na kolenu auspuha gde je rupa.Proveri nivo ulja.Ako propusta u karter ulje bude sivkaste boje.Najbolja solucija je da je upitanju dihtung glave ali je verovatnije ovo drugo.Mozes proveriti i dali gura kompresiju u rashladni sistem,otvoris cep hlanjaka i pazljivo posmatraj dali ima sitnih mehurica.Takodje oseca se miris gasova u hladnjaku.
Када га потераш пун гас како ради има ли неки чудан звук као да пробија? Мени је 542 када је пукла глава имао, на пуном гасу као да пробија некако чудан звук и што је најгоре сјебао је клип.Nepristupacno da bih video, moguce da je nesto u vezi glave( pukla ili dihtung) na spoju grane auspuha i glave odma ispod toga gde su srafovi sto drze granu pa zato ne znam da li je dihtung glave ili glava.
Posle gasenja traktora vidim par kapljica sliju se na motor nakon izvesnog vremena a na rupicu auspuha na grani je suvo, takodje ulje je normalno crne boje nista drugo.
Da li se sme ovako jedno vreme radit sa traktorom?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Otvor sam nabavio orginal dio s otpada tu iz Srbije mi poslao čovjek.Pozdrav druze, svaka cast na uradjenom, motor samo prede. Kako si resio otvor i sraf za pogon pinjona?
Problem moze biti ako glava propusta i unutra,tj u kompresioni prostor.Vremenom hoce da se okruni klip.Sve zavisi dali propusta unutra i koliko.Minimalna kolicina tecnosti kratkorocno ne moze da napravi neku ozbiljnu stetu.Proveri dali ti opada nivo tecnosti u hladnjaku.Ukoliko ti deluje da je tecnost uglavnom na istom nivou,mozes tako odraditi za nuzdu 20-30rh.