Htio bi smanjitiMoze na licu mesta da se povecava i smanjuje ali onda neznas koliko si smanjio, predpostavljam da oces da povecas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Htio bi smanjitiMoze na licu mesta da se povecava i smanjuje ali onda neznas koliko si smanjio, predpostavljam da oces da povecas
Ako lepo vidim u pitanju je m34 motor?Ako ti kapa tu tecnost,vrlo lako moguce da je pukla glava,hoce tako da se manifestuje.Gledaj prilikom prvog verglanja dali izbacuje sitne kapi ili mozda vlazi dole na kolenu auspuha gde je rupa.Proveri nivo ulja.Ako propusta u karter ulje bude sivkaste boje.Najbolja solucija je da je upitanju dihtung glave ali je verovatnije ovo drugo.Mozes proveriti i dali gura kompresiju u rashladni sistem,otvoris cep hlanjaka i pazljivo posmatraj dali ima sitnih mehurica.Takodje oseca se miris gasova u hladnjaku.Zaboravih napisat blok jeste pucao (tako kupljen) ali je to uradjeno tecnim metalom vidi se na slici ono sto je u crnoj boji tu je puknuo ali problem je sto se meni stvorila kap ( obiljezio sam krugom) koja se slila cini mi se sa mjesta gde je grana auspuha?
Jel moze i u tom delu gore da pukne?
Antifriz se stvorio ondje gde se spaja glava sa blokom odma ispod srafa koji drzi granu, kao da na dihtung glave propusta
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Povecano je pa bas dimi, cim se malo optereti, najlaksi poslovi i odma dimi crno. A probao bi sam smanjit da ne skidam pvpZasto ? Dobijas losiju vucu i losije hladno paljenje. Ako mislis da ces smanjiti potrosnju goriva varas se, u nekim situacijama bude cak i obrnuto. Jedino ako se neko igrao i povecao pre tebe pa sad dimi crno.
Inace se steluje tako sto se otvori sa strane, olabave dva srafa 8mm na hidro glavi i limic granicnik se zakrene malo. Vrlo pipav posao
Nisam ni ja, lupio sam..Аааха, нисам у материји, ја знам за ГМТ и ДМТ. А како се одређује СМТ јели има неки репери (обележја) или неки други начин?
Sremac u sredinu nišani!!!!!"srednja" mrtva tačka?
Ima unutrašnja i spoljna!!Аааха, нисам у материји, ја знам за ГМТ и ДМТ. А како се одређује СМТ јели има неки репери (обележја) или неки други начин?