IMT

Jednom kad bude hteo tapatolk da lepo radi okačiću slike kako se KVALITETNO razvuče struja!!!!!!
Nego jel neko uzimao skoro obradjene cilindre hilzne za M motore?
Jedan mi 539 muke zadaje!!!!!!!
(Neće dugo)

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Jooj i ta struja... Ili sam ja picaizla ili nisam nasao mastora da to radi kako Bog zapoveda. Zato sam na kraju poceo sam da radim.
Izolir traka im je svetinja! Ne kontam da im je toliko skup buzir pa sve lijepe njome, eno prije neki dan cackam instrument tablu i neki krelac je sve moguce kablove ulijepio zajedno izolirkom. Sta god da pipnes krcka kao cips, a da ne pricam o tome kako je "lako" naci koji kabal gdje ide..
Jednom kad bude hteo tapatolk da lepo radi okačiću slike kako se KVALITETNO razvuče struja!!!!!!
Tapatalk je uradio izgleda neki update pa radi kako treba, probaj sada objaviti..

Jooj i ta struja... Ili sam ja picaizla ili nisam nasao mastora da to radi kako Bog zapoveda. Zato sam na kraju poceo sam da radim.
Nema majstora,nece niko da se potrudi...
Kod ovog momka dovoze auta iz Bosne radi resavanja problema.
Bas kvalitetno radi, sve lemi i stavlja termo buzir.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Шта има да леми, ја све каблове вучем из једна, буксне, стопице, термо бужир, кутије ауто осигурача. Проблем ми је наћи обични бужир. Од скора и масу водим каблом нема шмирглања и мешања.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Lemi stvari gde treba, nije mu tesko nista..
Nece nastavljati zicu a razvlaci novu instalaciju.

Lemi stvari gde treba, nije mu tesko nista..
Nece nastavljati zicu a razvlaci novu instalaciju.

Cak je i kontakte sijalica zalemio, sija na 542 sve bas jako, sve ne verujem da su obicne lampe i farovi.. i evo jos ni jedna sijalica nija vrisnula…

Trudim se da lampe budu led (homologovane) farovi obični, instalaciju razvlačim kablovima!!!!!!!
Prazni konektor za rastavljanje traktora!!
Presek 1,5_2,5 i 6mm2
Ka Napred 2,5, nazad 2,5,
6mm2 ide start, grejač, punjenje, i na kabinu zbog radnih farova,
Osigurači ubodni
Brava kontakt PAL
Brava paljenja ruska stari tip sa grejačem
Prekidač žmigavca 1-0-2 klik klak ruski, ili ursus zetor kao za ringle
Taster sirene kvalitet
Štop svetlo čajevec se još nadje

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Problem kod lemljenja je sto kabal pukne pored lema, i nisam vjerovao do skoro dok se nisam uvjerio svojim ocima. Mijenjao sam uticnicu za prikolicu, i kada sam skidao kablove vidio sam da su nalemljeni i mislio sam da je radio neko ko zna kako sta. Medjutim kad sam nalemljeni dio malo promrdao otpao je..
I od tada nista ne lemim na traktoru.

Jedno pitanje. Na IMT 539 da li moze oni noviji osigurači da se stave i kako je to povezao? Ova glupost od starih osigurača živce pojede.

Pri paljenju traktora (539) iz auspuha iscuri nafta, pretpostavljam da je neka dizna gotova? Ili pumpa? Puno dima desetak sekundi nakon paljenja dok ne sagori sve što je u klipu?

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh