Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je kod mene raspad živi. Trap se do te mjere pojeo da kad motam pun desni točak se namota do te mjere da stoji poprijekoDa trebao bi da ide na dosta mesta fali
Jebemtiženomajiku rastavim mu trap nigde ništa unutra, kakva je to STRVINA jaka pa može da vozi, na ovim 540_542_549 aksijalnog lufta na centralnom klinu 7_8mm, ramena na rukavcima pojedene kajle, ležaja na točkovima nema itd itd
Pa ja svakih 3000h ubacim nove aksijalne i čaure ako treba, onda ne moram menjati rukavac nikad!! A volan ide lako!!
Sad ću posle spremanja i setve na 560 rasturiti prednji most vreme mu je!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
A kad zakačiš nešto nazad točkovi igraju kazačokTo je kod mene raspad živi. Trap se do te mjere pojeo da kad motam pun desni točak se namota do te mjere da stoji poprijeko
Samo neka je centralna osovina na mestu. Kod mene prethodni vlasnik nije vodio računa, pa je umalo ispao. Da je ispao šteta bi bila veća..Teško je meni 40 godina nemara popraviti preko noći. Krpim to da ide za moje sitne potrebe i dosta. Prednji trap je u jednom momentu imao toliko lufta da treća preko 1200 obrataja je nemoguća misija za upravljati
To je kod mene vareno i bušeno da se osigura da ne ispada. Neki lokalni majstor se igraoSamo neka je centralna osovina na mestu. Kod mene prethodni vlasnik nije vodio računa, pa je umalo ispao. Da je ispao šteta bi bila veća..
Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka
Mažem na ceo dan posla!!@lovac luka ne menjam sve na 3000 ali mazem na 30 sati…
Ta koneska TABLEU tako nešto oko 80e na kpDa li može predlog za neku pneumatsku mazalicu sa korektnom cenom i kvalitetom?
Jooj i ta struja... Ili sam ja picaizla ili nisam nasao mastora da to radi kako Bog zapoveda. Zato sam na kraju poceo sam da radim.Jos struja i moze u rad
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока