IMT

Sad će biti dobar kupio sam kvalitetniju špricu pa je lakše lakirati

Pozdrav svima! Da li IMT 539 na trapu gdje rukavac se naslanja ide nekakav ležaj? Kod mene to naslagano nekakvih podloški a trap je sav izjeden

Da trebao bi da ide na dosta mesta fali
Jebemtiženomajiku rastavim mu trap nigde ništa unutra, kakva je to STRVINA jaka pa može da vozi, na ovim 540_542_549 aksijalnog lufta na centralnom klinu 7_8mm, ramena na rukavcima pojedene kajle, ležaja na točkovima nema itd itd
Pa ja svakih 3000h ubacim nove aksijalne i čaure ako treba, onda ne moram menjati rukavac nikad!! A volan ide lako!!
Sad ću posle spremanja i setve na 560 rasturiti prednji most vreme mu je!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Da trebao bi da ide na dosta mesta fali
Jebemtiženomajiku rastavim mu trap nigde ništa unutra, kakva je to STRVINA jaka pa može da vozi, na ovim 540_542_549 aksijalnog lufta na centralnom klinu 7_8mm, ramena na rukavcima pojedene kajle, ležaja na točkovima nema itd itd
Pa ja svakih 3000h ubacim nove aksijalne i čaure ako treba, onda ne moram menjati rukavac nikad!! A volan ide lako!!
Sad ću posle spremanja i setve na 560 rasturiti prednji most vreme mu je!

To je kod mene raspad živi. Trap se do te mjere pojeo da kad motam pun desni točak se namota do te mjere da stoji poprijeko 🤣

Kao kod strica Zetor 2511, 5-tu ima ali mu ne treba jer ne moze da ga drzi u traci ako vozi 5-om.
Ima taj jedan sraf sto ceo stroj drzi u komadu, rekao sam mu da se moli Bogu da se on ne odvije
Rucice uvrengijane zicom da ne iskacu, sve crno i masno-prasnjavo, cigaru ne smes zapaliti ni slucajno dok se ne udaljis na bezbednu razdaljinu
Puz volana puca dva puta godisnje, u pocetku je stavljao nov, sad je poceo da vari, plac majke Bozije.
Ima masnu penziju ali na traktor ne da zutu banku, te ljude necu nikad razumeti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Teško je meni 40 godina nemara popraviti preko noći. Krpim to da ide za moje sitne potrebe i dosta. Prednji trap je u jednom momentu imao toliko lufta da treća preko 1200 obrataja je nemoguća misija za upravljati :ROFLMAO:

Teško je meni 40 godina nemara popraviti preko noći. Krpim to da ide za moje sitne potrebe i dosta. Prednji trap je u jednom momentu imao toliko lufta da treća preko 1200 obrataja je nemoguća misija za upravljati
Samo neka je centralna osovina na mestu. Kod mene prethodni vlasnik nije vodio računa, pa je umalo ispao. Da je ispao šteta bi bila veća..

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

@lovac luka ne menjam sve na 3000 ali mazem na 30 sati…
Mažem na ceo dan posla!!
Pneumatska mazalica 10kg je SPAS OD BOGA!!!
Nikad ti nije mrsko uvek ima u njoj i za čas gotovo!!!
Fergule 2 čizme i ispod volana,
560 dve čizme i ćao
Oračice 3_4 puta godišnje
Rus nikad
Balirka na dan
Kemperice na dan
Nodetka na dan

Luka i ja mislio da nabavim tu pneumatsku sebi sa malo duzim crevom da se ne patim vise sa ovom na druk, nije mi problem drukati ali za cas se isprazni, to me ubija...
To je kineska ona, 100e?
Kako se oslobadja vazduh, ne zeza?

Imam takvu neku,narandžastu,12-13l,nema problem sa vazduhom ako misliš na vazduh na glavi mazalice.
Veoma bitna stvar je što možeš da regulišeš pritisak odnosno protok tako da skoro nema mazalice koju neće probiti ukoliko je recimo zapekla.

Jos struja i moze u rad
c3339c2aa8aad1fcd5498d0141723378.jpg

Nazad
Vrh