CetojevicM
Član
Sta nevalja pa ga mijenjas?Jel komplikovano na 77 promijenit glavni kočioni cilindar
Evo o de imas kako remontovati glavni kocioni cilindar
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta nevalja pa ga mijenjas?Jel komplikovano na 77 promijenit glavni kočioni cilindar
To me pomalo brine, jer se pokazalo da je ipak malo lakše kad je menjač sa 5 brzina.Za 1,65m je odlican, brzine su 3, za kosenje, baliranje, branje i silazer mozda je malo bolje sa 5, ali i sa 3 je ok... Samo malo da se udihtuje kabina po mom misljenju i to je zver od traktora...
Za tu cenu ce da stoji.To me pomalo brine, jer se pokazalo da je ipak malo lakše kad je menjač sa 5 brzina.
Inače, juče uđem na oglase i vidim ponovo ovaj 565 P:
[/URL][/URL]
Ako se dobro sećam, oglas za taj traktor je stajao i pre više od 6 meseci. Zna li neko nešto o njemu? Da li je samo cena problem ili ima još nešto?
Propustio za lijevi tocak..potpuno pala papuca kocnice a kad drukas ne goni ulje dole na cilindarSta nevalja pa ga mijenjas?
Evo o de imas kako remontovati glavni kocioni cilindar
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Kolega to ti je preskupo!
Slažem se da je cena prejaka. Više me zanima stanje traktora i radni sati... S jedne strane mi deluje neverovatno, ali s druge znam za čoveka koji je uzeo 539 pre 15-20 godina i trenutno ima oko 100-ak radnih sati (i ne planira da ga proda).Za tu cenu ce da stoji.
Sta za te pare dobiješ?Pa naravno nista.
Kupi 560 2009 imas na oglasima, dao bi on njega na 9000e, traktor koji nije osetio tereta, tovario paprike sa prednji utovarivačem, tapacirana kabina sediste kao na 2050, nikad ništa kacano na poluge, da mi treba ne bih razmišljao, jer dobar traktor ne možeš naći ispod 7000e i to bez pojačane pričam za ful stanje sa 1000sati i stariji….Slažem se da je cena prejaka. Više me zanima stanje traktora i radni sati... S jedne strane mi deluje neverovatno, ali s druge znam za čoveka koji je uzeo 539 pre 15-20 godina i trenutno ima oko 100-ak radnih sati (i ne planira da ga proda).
To kontas da na jednu papucu imam obe kocniceZaglavio klip u glavnom kočionom
Pisao sam o tome ubaciš jedan kočioni od juga i račve i cevi napraviš i rešiš problem!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Sta bi sa MonikomIMT 5500 ima li ko od vas ovakav traktor?