IMT

Za 1,65m je odlican, brzine su 3, za kosenje, baliranje, branje i silazer mozda je malo bolje sa 5, ali i sa 3 je ok... Samo malo da se udihtuje kabina po mom misljenju i to je zver od traktora...
To me pomalo brine, jer se pokazalo da je ipak malo lakše kad je menjač sa 5 brzina.

Inače, juče uđem na oglase i vidim ponovo ovaj 565 P:

Ako se dobro sećam, oglas za taj traktor je stajao i pre više od 6 meseci. Zna li neko nešto o njemu? Da li je samo cena problem ili ima još nešto?

Kolega to ti je preskupo!
Za te pare se moze uzeti 7211 sa ceskom kabinom i da uzivas u njemu, cak sta vise se moze uzeti koji zapadnjak sa klimom, reverzorom i jos kojim cudom. Ovo govorim za BiH, ne znam kako vi stojite sa cijenama.

To me pomalo brine, jer se pokazalo da je ipak malo lakše kad je menjač sa 5 brzina.

Inače, juče uđem na oglase i vidim ponovo ovaj 565 P:

[/URL][/URL]

Ako se dobro sećam, oglas za taj traktor je stajao i pre više od 6 meseci. Zna li neko nešto o njemu? Da li je samo cena problem ili ima još nešto?
Za tu cenu ce da stoji.
Sta za te pare dobiješ?Pa naravno nista.
Grejanje-hladjenje?Ne
Reverzer?Ne
Izolovanu kabinu?Ne
Hidraulične izvode?jedan par
Sedište?Skoro kao od sadilice za krompir(do duse tapacirano)
Da ne shvati neko pogrešno imam i ja nekoliko imt-a,jedan je sa spoljnom hidraulikom ali je daleko daleko manje placen i onda ja tu sebe lazem da imam prostora sa cenom da ga napravim upotrebljivijim.
Lomim se samo dali uopšte da se upustam u prepravke i posaljem u padinu na preradu ili da ga prodam.

Svakodnevno vodim borbu sa tudjim traktorima, nisu bitni sati bitno je kod koga je bio!!!!
Ima tako SKRNAVIH ljudi da je to ne zamislivo!!!
A ja ma traktora 5_8000h koji su full stanje!!!
Pa moj komšija već 10g razmišlja o zameni ulja u menjaču na 533 a nije nikad menjao 76g traktor?????
Taj traktor obradjuje 3ha ne ore ne kultivira, znači šparta prska i voza prikolicu verujem da nema više od 3_4000h a mnogo toga mu fali!!!!
On sedne u moj 539 94g 8000h i kaže ovaj je kao nov????

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Kod nas jedan vise stakladi nema na kabini nego sto ima, to se tako tera godinama, ni slucajno se ne menja nesto, tu je krpa zica itd.
Jednom mu zakovo zbog ne menjanja ulja i opet ce izgleda.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Velika je razlika izmedju traktora sa 500sati i 3000sati, imam traktor 549 deluxe sa 7-8 hiljada sati i 549P sa 206sati, ogromna i neopisiva razlika, ovaj de luxe ima lufta u polugama, malo u mjenjaču, doduše radio je na strugari i nosio trupce tako da Nije ni čudo, a ovaj P kao da je juce izašao iz fabrike svi čepovi dihtunzi originalni i boja, tapacir na sedistu ni poguzvan, ali zato i cena drugačija, imt 539 sa 200sati nemaš ispod 7000e sada, a 549 gura 10-11000e samo da je 100-200sati i da naidje ozbiljan kupac…

Slažem se da je cena prejaka. Više me zanima stanje traktora i radni sati... S jedne strane mi deluje neverovatno, ali s druge znam za čoveka koji je uzeo 539 pre 15-20 godina i trenutno ima oko 100-ak radnih sati (i ne planira da ga proda).
Kupi 560 2009 imas na oglasima, dao bi on njega na 9000e, traktor koji nije osetio tereta, tovario paprike sa prednji utovarivačem, tapacirana kabina sediste kao na 2050, nikad ništa kacano na poluge, da mi treba ne bih razmišljao, jer dobar traktor ne možeš naći ispod 7000e i to bez pojačane pričam za ful stanje sa 1000sati i stariji….

Danas i boja i to je to.
https://postimg.cc/qggD19qD]

[/URL]
IMG-20220308-110441.jpg
[/URL]
[/URL]
IMG-20220308-110414.jpg
[/URL][/url]
https://postimg.cc/w1kg0BQL][/url]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh