IMT

Dobar traktor, za oranje super, pogotovo ako je lakša zemlja prvom brzom nema da misliš sa 757, mali potrošač Dm motor direktno ubrizgavanje, jedina mana bučnost i sam motor je kraćeg veka od 560, vozio sam 560P 2008 jako Lep traktor i fin za vožnju ali je malo snage falilo, zbog toga je bolja opcija opet 565, mada to su sve nijanse…. Jel taj ima odvojenu kabinu ili je redovna De luxe?

Hvala na odgovoru. Znaš li možda da li bi se dobro uklopio sa rotacionom kosom od 1,65 m i balirkom Welger 52? Da li su mu brzine dobro odrađene za njih? Neko mi reče da je možda prevelik za te mašine, ali meni deluje kao solidan izbor za takve priključke.

De luxe kabina je u pitanju. Računam da bi verovatno mogla naknadno da se koliko-toliko izoluje od buke. Možda i grešim.

Na njima mislim i menjac da nije Imt- ov.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
U inđiji ima jedan 580,menjač je isti ko na sedmici, motor liči jako, jeste perkins, i može da se stavi turbo ima uljne magistrale u bloku... Za, druge varijacije ne znam, predpostavljam da ih je bilo...

Ima imt dosta modela, kombinovali su svasta... tj imao.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Код нас је на једноме плацу био увежен из Француске ИМТ 577 ДВ стара хауба, а кабина нека издигнута са клизним вратима као на шлитерима и имао је турбо. Задње гуме неке чудне широке, а равног газишта по снази је ладно парирао 5106 одзив на гасу као, бензинац да је био. Ишло нас неколико га гледали чак нам је био дао да га и терамо у њиве орали са њиме и, спремали. Имао је 5 брзина и спољњу хидраулику и перкинс мотор. Али нико од нас није имао тојаше да га купи отишао доле негде у шуму да тегли дрва.

Hvala na odgovoru. Znaš li možda da li bi se dobro uklopio sa rotacionom kosom od 1,65 m i balirkom Welger 52? Da li su mu brzine dobro odrađene za njih? Neko mi reče da je možda prevelik za te mašine, ali meni deluje kao solidan izbor za takve priključke.

De luxe kabina je u pitanju. Računam da bi verovatno mogla naknadno da se koliko-toliko izoluje od buke. Možda i grešim.
Za 1,65m je odlican, brzine su 3, za kosenje, baliranje, branje i silazer mozda je malo bolje sa 5, ali i sa 3 je ok... Samo malo da se udihtuje kabina po mom misljenju i to je zver od traktora...

U inđiji ima jedan 580,menjač je isti ko na sedmici, motor liči jako, jeste perkins, i može da se stavi turbo ima uljne magistrale u bloku... Za, druge varijacije ne znam, predpostavljam da ih je bilo...
Kazu da je tisi u kabini i malo brzi, samo malo ih je sa prednjom vucom, neki pricaju kako se bolje pokazali bez prednje vuce... mislim izdrzljiviji

Код нас је на једноме плацу био увежен из Француске ИМТ 577 ДВ стара хауба, а кабина нека издигнута са клизним вратима као на шлитерима и имао је турбо. Задње гуме неке чудне широке, а равног газишта по снази је ладно парирао 5106 одзив на гасу као, бензинац да је био. Ишло нас неколико га гледали чак нам је био дао да га и терамо у њиве орали са њиме и, спремали. Имао је 5 брзина и спољњу хидраулику и перкинс мотор. Али нико од нас није имао тојаше да га купи отишао доле негде у шуму да тегли дрва.
Nesto ovako?

СДФ@ нешто слично том 579 таква хауба али кабина је била лепо ушушкана издигнута и врата клизна напред назад.

Za tu kosu i balirku 539 je dovoljan.
Vidim da većina tako misli i dosta ljudi kombinuje nešto slično, ali rekao bih da im je 549 prava mera. Međutim, razmišlja se o jednom okretnijem traktoru od 60-70 konja i ne preterano skupim održavanjem koji bi, uz lakše poslove, povremeno mogao da ore sa dvobrazdnim 757 plugom i tanjira u manjim njivama. Nezgodno je raditi u njima sa većim duplakom, pogotovo kad je njiva kraća ili malo klinasta.

Koliko sada cene te P modele bez razmišljanja bih se odlučio za kupovinu nekog zapadnog polovnjaka.
I ta opcija, kao i neki Zetor dolaze u obzir. Problem je što se manji zapadni traktori teže pronalaze, a Zetori su prilično skupi. Zasad je sve to na nivou razmišljanja, pogotovo sa svim ovim glupostima koje se trenutno dešavaju.

На гасу је био жустар за не поверовати, закачили му 2.90м са дуплим роторима и даском кад је кренуо земља метар иза лети. Три бразде 757 је вукао на 30см без дашка дима, ја хтео да га узмем али ме био страх за делове пошто је био из увоза и нисам знао како је тамо вожен. Упрли га у велику тополу и укључили предњу вучу укопао се до балчака али не стаје. Доста нас га је било гледало и пробало.

Nazad
Vrh