Kremator
Član
Jel ima ternostat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar traktor, za oranje super, pogotovo ako je lakša zemlja prvom brzom nema da misliš sa 757, mali potrošač Dm motor direktno ubrizgavanje, jedina mana bučnost i sam motor je kraćeg veka od 560, vozio sam 560P 2008 jako Lep traktor i fin za vožnju ali je malo snage falilo, zbog toga je bolja opcija opet 565, mada to su sve nijanse…. Jel taj ima odvojenu kabinu ili je redovna De luxe?Kako se pokazao IMT 565 P (sklapan posle 2000. godine)? Kakav mu je kvalitet izrade i ima li kvalitetnijih rezervnih delova? Ima li razlike između običnog 565 i 565 P? Kakva mu je potrošnja i okretnost? Radio bi uglavnom lakše poslove (rotaciona kosa od 1,65 m, balirka Welger 52-ka i sl.) i povremeno malo orao i tanjirao.
Jednom prilikom sam bio sa calom na licitaciji na Pkb, licitarili neke Rakovice i tamo je bio taj 590, koliko me secanje sluzi bio je bas taj 590P sa P kabinom, i gledali ga mi traktor bio kao puška, ali u medjuvremenu oni ga vrate i odustanu od prodaje, vjerovatno je tad bio namesten nekom da ga kupi i to za sitne pare…. stvarno je moćan, nisam nikad vozio zato i pitam za mišljenje, 580 nisam nikad video uživo, kažu da je to mala razlika od 577….Pre godinu je ovde prodat 590 za 10k
Proveren traktor, mi nismo imali dovoljno sredstava inace bi danas bio u dvoristu kod nas.
Naravno da moze vuci, bilo sta srazmerno svojoj konstrukciji.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ima termostat.Jel ima ternostat?
I neki 577 su imaliImao je ovde jedan 580, fabricki imao hladnjak ulja, sve ostalo kao na 577.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Cekaj a nisi razmišljao da kupis tog P i ubacis motor 120ks od turbo zeteKoliko sada cene te P modele bez razmišljanja bih se odlučio za kupovinu nekog zapadnog polovnjaka.
Ма кикирики тањирача кад он њу може да дигне на полуге и носи.Koliko ovo ide duboko...traktor ne opterecen totalno
Na njima mislim i menjac da nije Imt- ov.580 i 590 bi trebali da nose perkins motore. I to 590 sa turbinom a 580 bez turbine. Odvojene kabine, pa verovatno i manje buke. Svojevremeno hteo da pazarim jednog ali na kraju odlučeno Belorusija brend.