IMT

To apsolutno ne pije vodu, kome mi prodajemo bez ikakve subvencije.. morate se bolje snalaziti…

Dorijane jedinu razliku koju sam video je geografski položaj, i zapadne mašine,plavi dizel, ostalo manje više isto!!
Oni su 2014_2016 slali krave muzare u klanicu a mi 20_22
Ovde PG preko OPG na vlasti "ISTI ŠLJAM ISTA GOXNA" i tako to
E sad vinogradari malo odskaču u Srijemu a Slavonija Baranja čak i 3/4 srema to je pusto mladi su preko!!!!! Od Irske do Holandije !!!
A kod nas radiš arendu u nadi 300e zarade po ha a kod njih subvencije tolike!!!!
Kvalitet života tu negde!!!!! Ako pričamo o običnom čoveku !!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Mnogo je bolje imam ujake preko… nemozes da zamislis koliko puta je bolje u najmanju ruku duplo, a ja bi rekao i 3put bolje.. vec sam par puta bio u iskusenju da odem kod ujaka, polako prebacim gvozdje i pocnem konacno da disem.

Dođite i probajte kad se mi ne snalazimo dobro... onda budu krv i suze majke Isusove. Znam da kod vas nije bajno, ali isto je i kod nas, trebaš biti umjetnik u svemu, da ne govorim koliko je toga zabranjeno kod nas za razliku od vas....

Zamalo isto, kod njih suvencije po H 300e kod nas 30e, kod njih gorivo 100.00 (plavi dizel) kod nas skoro 200.00. i tako...
Zamalo se i deca prave.
Kod vas je prikolica istog proizvođača 15000 eura, kod nas 21000... Kod nas je porez na naš novac 20% (porez na dohodak)... možemo tako unedogled dok gledamo stavku po stavku...

I limenka piva je u hr oko 2e
I cigare su 4_6_7e
Komunalije su preskupe
Niko o tome ne razmišlja
A ti svakodnevni troškovi ubijaju budžet!!

Mi često idemo na vikend u ilok burazer ima praznu kuću a to nam je 10km od sela
Nosimo pivo, jagnje cigare, rakiju
Meso se tu negde slična cena kao i hleb od prilike kao kod nas
Ali gajba piva 40e

Uvek povedem i uzmem joj pasoš
Bahati zločesti ćetnik!!
A i hrvatice nas vole vide ALFA MUŽJAKE u srbima
Nemojte šta zameriti

Nisam i neću!!!!
Pobjeda Tešanj!!!! To se menja na 20_30g i ne isplato se jesti šta se ne jede!!!!

Ja ni ne mjenjam ako je stara dobra i pritisak nema potrebe.
Zamjenio novu na 539 na kraju slabiji pritisak nego prije.

Kolika bi trebala da je temperatura vode u sistemu na imt 560 m34 motor?radjena mu je generalna pre 3 god i od tad jedino nekad u oranju predje 60 stepeni malo,danas u spremanju 55.proverio sam temp.vode u hladnjaku,poklapa se sa temp.na satu.jel to u redu?

Nazad
Vrh