IMT

Vidim da vam je čudno žensko pa da se razumije, ako mi mozete pomoci ok ako ne recite mi, ali da ima i nas žena koje se kuže u traktore
Oh Monika u sve se žene kuže i to su Balkanci oni ne kuže pametne žene
Počeću sa razumevanjem ali mislim da je profil lažan nema veze!!
Za početak nivo ulja, pa idemo dalje
Filter hidraulika nemaš na 533!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ispustili smo 15 l ulja iz getribe, ulje je nekako bijele boje dali je to normalno? E sad probali smo tanjuracu zakopcat i dize ju, poskakivanja ima jos uvjek ali nije tako kao prije, dali bi trebali stavit novo ulje?
Sad promjenili smo i gumice na onoj cjevi, bile su loše, cjev je ulazila i izlazila brz problema, sad ide malo teže znaci da bolje drži.
Dali da ispustim ovo ulje skroz i da kupim 10l novog pa da probamo pa ako bude ok da onda kupim još?
Kako da operemo getribu bez skidanja poklopca?
I koliko ulja ide u getribu i kojeg, brat kaže transhidrol, dali imate neku bolju preporuku ili stvarno transhidrol?

E da, dizne smo danas ujutro izvadili van i odnjeli na štelanje, kaze majstor da su bile loše, naštelao ih je i kad smo ih vratili gore fergo vergla vergla ali ništa, i dosao susjed kaze otpustite lajtunge i verglajte dok nafta ne pocne spricat, i tako je bilo on nam je to napravio i fergo upalio, nema dima i miran rad motora, nakon toga fergač pali na pol ključa, presretna sam

Nisam siguran ali neko UTTO 80W bi trebalo da je pogodno,samo mozes da uzmes od nekog drugog proizvodjaca ako hoces.Ja sipao Cyclon Farma Utto u neku drugu masinu.

Zagreješ getribu, ispustiš ulje na oba čepa uspeš 10l nafte i provozaš se i malo hidraulik gore dole dok se vozaš
Ispustiš i uspeš 28l transhidrol 80
Ako opet podrhtava zaglavio je neki od ventila na pumpi !!!!

Bio je i sa motor od imt 540, ne znam tacno za koju drzavu su isli. Pokojni komsija imao vezu i nekako kupi taj izvozni..

To je 533 DELTA SERIJA dvostepeno kvačilo 1974_78g ima ih u selu svi misle da je 540 motor ali ne to je 539 roto pumpa.
Fiat je bio zahvalan ali su delovi jako skupi!!!
Naj više volim 539 linijska pumpa IPM
Rikard nisam ljubitelj

Jes osim
Kućište termostata
Zadnja adapciona ploča
Cevi visokog pritiska
Usisna grana
Remenice
Prebacivao sam iz jednih u druge pa ima razlike

Ali stvarno 54 ks motor? Pronašla sam još negdje da je 42 ks e pa sad više vjerujem da je bio 42 ks, ali opet to je bolje i jače od 539?

Nazad
Vrh