Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pusti njih zajebavaju te, imas previse ulja u mijenjacu pa ti poskakuje plug.. Komsija imao isti problem, ispustio 20l ulja iz mijenjaca i posle jedne voznje je hidraulika ekstra radila. Cak je i saltao lijepse.Ok znaci potrebno je zamjenit karike i stavit ga nazad u utra? Koliko karika ima na klipu i dali moram pazit kako se okreču? Gledala sam na yt kako stavljaju karike na klipove od motora, dali je to isto?
Ok hvala ti na odgovoru, reci cu bratu pa cemo pokusat sa tim, ako ne bude bolje opet ci trazit pomoc....btw hvala tiPusti njih zajebavaju te, imas previse ulja u mijenjacu pa ti poskakuje plug.. Komsija imao isti problem, ispustio 20l ulja iz mijenjaca i posle jedne voznje je hidraulika ekstra radila. Cak je i saltao lijepse.
Slažem se, samo što kod nas za hidro volan traže 600€, a traktor pravi 100 sati godišnje..Luka ima iskustva sa tim..
Ima snimak na yt lik ugradio to Indijsko, kaze da je zadovoljan.
Za mene bi to bila odlicna prilika za ugradnju hidraulicnog upravljaca pa da je ne znam koliko skuplji
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ok, to mi je bitno da nije baš neki krš da se saspe poslije par sati radaOdlično je!!!!! Ne razmišljaj!!!!!
Stavio sam 5_6 komada!!!!!!!
Samo sredi spone!!!
Moj savet točkovi da budu napred uži samo 10mm
Te priče da budu uži nazad 15mm to je dobro kad je loše kućište ne igraju!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Da nemas ti "monika" i jedan 558 sas kabinom?