Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda cekajte jos koju godinu , moćete novog kupiti za njegaTo je odlično za nas koji planiramo prodaju.577 je kao Don Perinjon, što stariji sve skuplji.
Koliko ćeš tražiti za 577 kad si realan?Ne spadam u tu grupu ljudi koji ne znaju koliko bi para tražili da ih neko ne prevari kojim slučajem.Ja sam realan kada nešto prodajem a isto tako i kada kupujem, ne ciganim se.
Ja sam imao isti problem i ispostavilo se da se mora direktno sonda uvrnuti u kuciste.Ja sam nabudzio neku redukciju da bi mogla sonda bez te caure uci u kuciste i sad normalno pokazuje.Ma radio sa traktorom vise od 3 sata pripremu za sjetvu jesenas, nisam od tad ni radio nista sa traktorom.
Nego nesto razmisljam ona sonda sto se uvrce u redukciju ta sonda nema dodir sa vodom uopste a kad sam je kontroliso ja sam je uronio u vrelu vodu bez te redukcije, redukcija je zatvorenog tipa vjerovatno treba temperaturu da prenosi na sondu,
Kad bi samu ampulu mogao uvrnut u granu i da voda kruzi preko nje direktno onda bi sat reagovao ali to je samo moje misljenje i mislim da je ona redukcija sa razlogom tu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk