IMT

Meni mlati poluga sto ide na onu ozubljenu osovini u sto izlazi iz glave upravljaca. Zubi na polugi su dobri ali izgleda da su otisli zubi na osovini sto izlazi iz glave
Koliko su delovi da se sve izmenja i gde da kupim

Pitanje onda da li ti se isplati da remontujes, oba segmenta i vreteno su oko 80e plus biksne i dihtunzi, to moze i na 100e da izadje, a cela glava je 150e.

Ja ne bi remontovao
Niti hoću Ikom da remontujem glavu volana!!!!
A radio sam ih u firmi dosta bilo je tih 533_539_540_542 u hmeljarstvu baš dosta

Loši su delovi i teško je upasovati sve malu privredu Turci i Indijci u Jugoslavija kućište

Sent from my moto e5 using Tapatalk

I ja vracam u zivot neku sklepu, 542
Mehanicki bas dobar, pozadi nigde lufta, hidraulik kao nov
Napred bilo malo lufta, izbiksnovali smo, upravljac trunke lufta
Kabina i krila izlupano, kabinu mogu da ispravim, krila idu druga, ako bude mogla kabina da sedne na ova krila bice puska
b3494d40c3c16b9c9384f921a341b32c.jpg
49753993c18340b1bb5c93ff7c7d8454.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sta se desava sa cenama za 577, da li i njih prodaju za Egipat kao onomad rakovice, gledam u oglasima cene momacke....

Na imt 565 nikako da resim problem sa satom temperature, ugradio sam onaj sa ampulom medjutim skazaljka se ne pomera ni milimetar.
Stavljao sam ampulu u posudu sa vrucom vodom i pokazuje temp.
Ona redukcija u koju se uvrce sonda nije se mogla do kraja uvrnut ali je vrlo malo ostalo navoja da li mozda zbog tog ne pokazuje temperaturu ili ima veze sto sam istu morao kod tokara smanjit jel nije mogla da se uvene u granu, uglavnom sat ne reaguje

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ma radio sa traktorom vise od 3 sata pripremu za sjetvu jesenas, nisam od tad ni radio nista sa traktorom.
Nego nesto razmisljam ona sonda sto se uvrce u redukciju ta sonda nema dodir sa vodom uopste a kad sam je kontroliso ja sam je uronio u vrelu vodu bez te redukcije, redukcija je zatvorenog tipa vjerovatno treba temperaturu da prenosi na sondu,
Kad bi samu ampulu mogao uvrnut u granu i da voda kruzi preko nje direktno onda bi sat reagovao ali to je samo moje misljenje i mislim da je ona redukcija sa razlogom tu

Ne spadam u tu grupu ljudi koji ne znaju koliko bi para tražili da ih neko ne prevari kojim slučajem.Ja sam realan kada nešto prodajem a isto tako i kada kupujem, ne ciganim se.

Salim se malo, treba biti realan naravno, sa dobrim i realnim ljudima lako se dogovoriti i trgovati...

Још једна полуосовина цркла. Издрже око 200 радних сати.
096121212c966734ac6d4df28ae66bca.jpg

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Ma radio sa traktorom vise od 3 sata pripremu za sjetvu jesenas, nisam od tad ni radio nista sa traktorom.
Nego nesto razmisljam ona sonda sto se uvrce u redukciju ta sonda nema dodir sa vodom uopste a kad sam je kontroliso ja sam je uronio u vrelu vodu bez te redukcije, redukcija je zatvorenog tipa vjerovatno treba temperaturu da prenosi na sondu,
Kad bi samu ampulu mogao uvrnut u granu i da voda kruzi preko nje direktno onda bi sat reagovao ali to je samo moje misljenje i mislim da je ona redukcija sa razlogom tu

Ja sam imao isti problem i ispostavilo se da se mora direktno sonda uvrnuti u kuciste.Ja sam nabudzio neku redukciju da bi mogla sonda bez te caure uci u kuciste i sad normalno pokazuje.

Nazad
Vrh