IMT

Svakako ti neki posao oko motora ne gine, da li oko sklopova ili same uljne pumpe ko zna... Najlakše za prvu ruku jeste da, sipaš 20w50,pa kako mu bude

Probaj staviti mehanicki manometar. U doosta slucajeva su manometri losi. Cak i novi. Manometri sa starih ruseva su dosta dobri i precizni i to oni bas stari sa belim cajgerima

Stavio sam ja mehanicki manometar jer i ja sam sumnjao u lampicu medjutim ispostavilo se da je i ona pokazivala ispravno

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sipaj monogradno ulje SAE 30 pa čak i 40 i bit će ti sigurno bolji pritisak, pogotovo ljeti. U sva tri IMT-a sipam INA Super 3 SAE 30 i na sva tri je pritisak ulja malo bolji. Kolko se sjećam i u uputama za IMT-533 (a reko bi i za 549) piše ta gradacija ulja tj. od 20 do 40.

Rasturio sam prednji kraj na 533, sta radite kada je razbijena rupa na kolevci do radilice, da li da je obradim na glodalici pa da nabijem biksnu, da li da pravim metalnu ili bronzanu biksnu?

Da Klizi!!!
To smo hvatali u plan ploču i radili na strugu!!
Lepo se vari!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Pumpa Tesanj, ja sutra treba jednu da skidam, pokusacu sa setom za reparaciju, dodje oko 1000din

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pumpa Tesanj, ja sutra treba jednu da skidam, pokusacu sa setom za reparaciju, dodje oko 1000din

Jel mora glava kompresora da se skida?
Na pravo ne moze od lulice
f1f3886e0947d786f7110e985e350002.jpg

Nazad
Vrh