IMT

Po meni garant Futog ili pobjeda Tešanj
Obavezno i gornju alu lulicu i lim iza pumpe
Elekroinstalaciju po meni samo kućne radinosti!! 2,5mm2 nigde manji presek!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Зашто свугде 2'5mm2, дуга/оборена светла треба, мигавци, позиција стоп може 1,5mm2. Ако ће утичницу за приколицу треба 2,5mm, ја сваки кабал вучем посебно без рачвања, осигурач--потрошач и масу качим негде напред где не рђа. (узмем целу инсталацију са аута на отпаду, има све шта треба, тешко налазим бужир)

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

M33, nikad do sad nisam skidao
Na m34 cini mi se da nije bilo ovih problema, ili se ne secam dobro

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ако пумпу бацаш одсеци мало брусилицом, после прикључак на компррсору скрати да више не смета.

Nzm ja sam pristalica nove pumpe
Pumpa ima tolerancije od radnog kola do lima, to ako se pomeri problem je, onda ti setovi mi ne ulivaju poverenje, nova pumpa ide 2_5000h i opravdava cenu!!!
Pogotovo što većinu radim na tudjim traktorima pa da se nešto desi ja ću biti kriv!!!!
Ovako donesi novu ja je stavim i miran!!!!

Uspeo sam, nije mi se skidala glava zbog dihtunga ali ostao je citav.
Traktor je '81-2, fabricka pumpa
Krematore, nasao sam sve u kvalitetu samo ako uspem izbiti osovinu iz radnog kola.
Luka, moj traktor nek bude sta hoce
Opet manje poverenja imam u te turske.
Drugar uzeo u Juselu Tesanjsku za s44, 100e

Koliko drzi na leru?

Na leru kad je ugrejan nesto ispod 0,5 bara a u radu pod opterecenjem do 3 bara, na leru dok je hladan 3 bara.
Da li je filter ulja od golfa 2 1,6 d odgovarajuci ujedno i kvalitetan za imt traktore.
Dok je frad radio nisam razmisljao o tome samo sam njih i uzimao.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

filter nema veze sa pritiskom tebi je otisao sigurnosni ventil na pumpi za ulje. skines karter onda najbolje stavis novu pumpu a kad je karter dole moze i leteci lezaji zamenuti trajace jedno vreme. ako budes vozio tako bez pritiska moze da se desi velika havarija da klipnjaca izadje napolje kroz blok

Uspeo sam, nije mi se skidala glava zbog dihtunga ali ostao je citav.
Traktor je '81-2, fabricka pumpa
Krematore, nasao sam sve u kvalitetu samo ako uspem izbiti osovinu iz radnog kola.
Luka, moj traktor nek bude sta hoce
Opet manje poverenja imam u te turske.
Drugar uzeo u Juselu Tesanjsku za s44, 100e

Ја сам на последњој пумпи обрадио осовину да пактунг може да прође без скидања кола, јер после кад га набијеш то баца и не држи дуго. Огромна је разлика изђеу оргиналне ИМР пумпе и осталих ове друге тешко можеш да ремонтујеш. Турске пумпе не ваљају, Победа Тешањ су добре.

Na leru kad je ugrejan nesto ispod 0,5 bara a u radu pod opterecenjem do 3 bara, na leru dok je hladan 3 bara.
Da li je filter ulja od golfa 2 1,6 d odgovarajuci ujedno i kvalitetan za imt traktore.

Gesendet von iPhone mit Tapatas
Sipaj 20-50 i teraj,nije to tako strasno

Ugradio sam na imt 565 sat temperature sa sondom medjutim skazaljka se ne pomera ni posle duzeg rada u njivi?
Prethodno sam sat kontrolisao stavljajuci sondu u posudu vruce vode i pokazuje temperaturu, zbog cega mi ne pokazuje kad ga ugradim na traktor?
Na redukciji sam morao kod tokara smanjit malo navoj da bih ga mogao uvrnut u granu medjutim tu redukciju nisam uspio do kraja uvrnut ostalo je malo navoja do kraja, da li to mozda ne pravi problem premda ne verujem da je to jer njena duzina sigurno je dovoljna da bi antifriz kruzio preko nje

Uzmi ulje 20w60 i nemaš brige!!
Ili sae 40
To sam sto puta imao, kako se greje pada pritisak!! ULJNA pumpa ti je loša!!!!!!!!
Na leru sve iznad 0,3bar vozi i nema brige!!!!!!!!!
Imao sam kombajn koji je kosio 5 g na 0,3 bar pritisak i to pošteno se naradio!!!!!

Kod mene izgleda zaglavio sigurnosni ventil na 539, dali se on nalazi kod uljne pumpe i dali mora karter da se skida

Neplansko oranje sa IMT 558 koji se približava 50-tom rođendanu & Plugom IMT 757.20 . Godinama nisam koristio Imt 558 u težim radovima, malo sam i zapustio ovaj traktor i sada je trebalo da se uzore 90 ari, šta se sve dešavalo, pogledajte u video klipu detaljnije...

Poslednja izmena od urednika:
Samo 533_555 od IMT traktora imaju spolja ventil kontrole pritiska!!
Došlo vreme da se sastavi i ovaj 539
Motor je predihtovan, trap i volan sredjeni, alnaser i alternator sredjeni, pumpa dizne, pumpa vode, sva creva , kočnice, semerinzi zadnjih točkova, kvačilo, semerinzi spojničke i kardana, prohrom auspuh, kabina i haube su kod auto limara
E sad sledi sastavljanje
Poteznice sam sam uradio nove, gornja kopija fabričke, donja original, prednja sa nosačem tegova, treba komplet instalaciju uraditi!
Ala neće slike da postavi TAPATOLK- muči me već 10 puta pokušavam

Poslednja izmena:
Gde da nabavim delove za remont glave upravljaca za 533. Sta ide u setu, nebi stavljao novu indijsku pre bi ovu moju uradio

Treba ti novo vreteno volana sa puzem i lezajem gore, nove biksne za segmente dole, neko pravi nove biksne u ekscentar, kako bi priblizio segmente da se i tu jos vise smanji luft.

Nazad
Vrh