IMT

U joj Dorijan taj ima dobru centrifugu pa razbaci

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ispao mi bolcn na prednjem trapu u 577 duplak onaj sto drzi tocak. Bolcn na sebi ima rupe za cetir sarafa koji su se osvrnuli i et..Jel ga dovoljno samo vratit na svoje mjesto ili postoji mogućnost da sam nesto jos izgubio...odoh ga prati od dubreta

Izvukao sam komplet poluosovnu..izgleda da je moglo proc bez odvrtanja ..idel ikakav semerig odozgo da cuva lezaj..nadao sam komadić gume u kanalici oko cahure llezaja

Moglo je ali zašto da vadiš i dugačku poluosovinu napolje a lakše je ovako za vraćanje.Ide velika O ring gumica mada po meni ona samo smeta jer ne čuva ležaj ništa.

Kolege koliko realno vredi imt 539(nebi da preplatim a nebi ni da ponizavam nekog kupujem za sebe)1985 god bez kabine sa papirima.Ima +-2300mh.Gume su ok nema topling, kuku i akumulator nije dobar.Motor je ok hidraulika ok nije nikad otvaran drugi vlasnik.

Trap nije los(ima malo lufta nije toliko strasno) limarija isto nije izubijana normalni znaci upotrebe i starosti onako u solidnijem stanju.

Kabina racunaj najmanje 500€ da je nabacis i ako je losa da je sredis. Akumulator oko 150€. Sredjivanje trapa i spona oko 150€ (mehanicki volan ne voli luftove trapa). Hidraulicnu pumpu ces skontati kakva je tek kad se malo ulje zagreje. Ovako na prazno i mrtva pumpa dize i drzi. Jesi li ga gledao u zateknutom stanju ili opranog?
Kakva je instalacija? Jel ispravna? Ta stavka je jos 100€

Traktor je parkiran nije sredjivan za prodaju(kod nas ne treba kabina vocarski kraj)Instalacije ima mozda neka sijalica ne radi .Pumpu nisam probao kad se zagreje .Ljudi kazu da sve radi normalno na traktoru.

Sa kojim uljem i da li se tim moze postic malo bolji pritisak ulja.
Na IMT 565 mi pritisak ulja na leru kad je zagrejan padne na nulu tj. Zasvetli lampica, to se desi kad u radu oduzmem gas naglo i obrtaji padnu i malo nize od samog ler gasa tad mi nakratko zasvetli lampica a na satu skazaljka na nuli.
Mislio sam mozda nekim uljem vece gradacije da pokusam( kojim) a do sada sam koristio maximu 15-40
Inace kad ga upalim dok je hladan pritisak je na 3 bara.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sat je davno stao, motor je bas dosta odradio, generalna ne mogu znat da li je radjenaa prodavac je tvrdio da nije( kupljen pre 7 god) tako da sam mislio eventualno guscim uljem malo dignut pritisak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nazad
Vrh