IMT

Nije los ovaj imt536 prednja vuca sve fabricki isti kao imt 539(jeftino odrzavanje) Ja bi se slozio sa kolegama za +-7000e da ti stigne kuci. Sutra i da prodajes moze se prodati.Malo uradis uslugu komsijama uzmes neki dinar pride i miran za tvoje potrebe. Jedino da se vidi zasto nema poluge za hidrauliku pozadi.

Sada trenutno ne mogu da kupim, raspitivam se za sve opcije, posto ce biti veca cena nego prosle godine i imacu vecu povrsinu za branje mogao bih da priustim solidan traktor, tako da kupovinu traktora sam planirao za avgust-semtembar ove godine.
E ovaj je izgledao isto prilicno lepo, samo mi izgleda da su mu zadnje gume nesto vece.
Obicno bude kada se nesto trazi ne moze se naci, i obavezno kada finansije ne dozvoljavaju nesto primamljivo izleti...

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ovakvi modeli obicno nestanu brzinom svetlosti sa oglasa jer ih nema, primamljivi su svima jer su uzali a prosti i za odrzavanje.

Lentic,imas nekoliko solucija sto ti mi predlazemo a i koje i ti znas. Najbolja solucija je kupovina novog ali i to ima svoje minuse-velika cena,zarobljavanje kreditom jer je to danas neminovno,nestabilna cena proizvoda-svi znamo sta su vam radili prethodnih godina,neazurna drzava koja sporo reaguje na povrat i onda te vreme pojede,sutradan skupi delovi za tu masinu (nedaj boze) itd isl. I ove solucije su super sto si nasao za suzavanje ali ipak ovaj 536 je novija masina i nema prckanja oko njega,odmah ga bodes u brazdu,prost i jeftin za odrzavanje,delova imas manje-vise svuda,nema elektronike,kabina ok,pase na vecinu masina i tu si siguran jer ti ne treba zamena,ma milina,bice vremena i za nove i za skuplje napravices i to,mlad si,radan si i imas volje to je najbitnije,to ti niko nemoze oduzeti,sve ce leći to na mesto.

@vedran R.srpska
Zaista hvala, ali sada jednostavno nisam u mogucnosti da kupim ovaj traktor.

@Rasheed91

Stanje je takvo da tek posle berbe krecem u ozbiljnu potragu za traktorom sada se raspitujem sta bi mi bila najbolje resenje.
Cena koju su najavili i rod koji ocekujem imao bih za novi traktor bez problema ali i tada se opet dovodi u pitanje sta uzeti, nesto od zvucnijih imena je oko 20k eura a svi znamo kakvo je stanje u ovoj nasoj zemlji i nisam siguran da bih se zaleteo i toliki novac dao za traktor...

Не бих да машим тему али колико сам читао и владимирац се може скупити на ширину од 1.1м. За цену коштања преправке купи се цео трактор.

Mislis da ima neki svoj sistem da moze da se suzi, ne kao na fergusonu da se seku trube?

Ja znam da može da se spusti niže i da može donekle da se suzi a sad koliko je to nisam siguran!! Znam da je od sebe dosta uzan
Jer oni obično budu rašireni da bi ušli u redove za medjurednu obradu

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Предњи трап се може скупити на 1.2-1.4 м, а задњи трап 1.1-1.5 м.
Требало би да је све на шраф, потражи на јт сигурно има објашњено.

Ja bih pozajmio pare za ovakav traktor, neki kredit, znam sigurno da bih se snasao i pocistio ga ako valja naravno!
Suzavanje 539 hmm, vare se trube i poluosovine.. to ne bih radio sigurno.
Druga stvar mislim da je traktor toliko suzen jako nestabilan sem ako nece raditi na 100% polozitim parcelama.
539 i onako nije sirok mnogo, merili smo na 540 mislim da je oko 165cm.
Pretpostavljam da bi traktor radio sa atomizerom, u tom slucaju kabina je obavezna i u fulu zadihtovana, drugacije ne bih seo na traktor.
O novom traktoru ja ne bih mislio bar nekoliko god dok se trziste ne stabilizuje ili sta vec jer ako grunes pare od celog roda u nov traktor sledecu god useru cenu i sta si radio?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sapatnice to suzavanje o kojem ti pises,odnosno te mere se odnose od sredine do sredine gume. Znaci ne radi se o ukupnoj sirini traktora. Na tih 1,1m dodaj jos oko 27 cm ako su mu gume 11,2 i dobijas sirinu traktora od oko 1,37m.

Mogao bih da se snadjem za pare i da uzmem ali nije to to, ne znam jos.
Ne bi otisao ceo rod ali dobra trecina roda bi otisla za nov traktor a opet ne daje mi se toliki novac u sada nesigurno vreme gde se sve menja preko noci.
Gledam bas malog Farmtrac 26 izgleda solidan traktorcic, cini mi se da ima i od 30ks. Sa kabinom je 10790€, bez kabine 8770€…
Kod mene bi radio sa tarupom, bocnom frezom, i moravom prskalicom od 350l prepravljene grane da stoje vertikalno.

Ja sam imao borbu sa Tomom Vinković, nikad ga nikome ne bih preporučio!!!
To je Bože sačuvaj mašina
Ja bi radije širio redove kako bi nam i umem za udjem fergulom!!!!!!
Mada ovih dana vadim lešnik nije to za mene!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ma nije to ni za koga!!!
Moj drugar posadio prije 7 godina, oko 30 ari. Sve obradio po PS, svakih mesec dana frezirao sa 506(rasturila ga), nigde travke, svaka liskica opala izneta, sve dao što je trebalo, i prošle godine povadio..
Nije okoristio ni 100€..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh