IMT

Odeš na tehnički i registruješ
Ako se baš bojiš onda ukucaš broj
A ko je ikad tražio broj motora na traktoru??

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Kod nas traze na svakom teh pregledu broj, i kombajn kad smo registrovali nije ga mrzelo da se zavlaci i prasi

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Odeš na tehnički i registruješ
Ako se baš bojiš onda ukucaš broj
A ko je ikad tražio broj motora na traktoru??

Мени вратили 542 јер није добро уписан број на блоку има једна нула више него у саобраћајној, срећа па имам стару саобраћајну у којој се поклапају бројеви тако да је била њихова грешка.

Al vas prcaju na tehnickom. Sad kad sam registrovao kombajn slike kombajna i slika plocice su bile sasvim dovoljne da se registruje. Zaboli njih djokan imam li originalni auspuh, led lampe, katalizator itd.
Bosna is the best :haha:
Kod nas sve ispravno samo daj pare,ove cure sto rade u osiguranju samo koliko je kw i nista njih ninteresuje,a momci 20km~10€ cekaju da ko da za pivu i samo gas

Luka znas li gde ima dobar 539 motor i za koje pare?
Razmisljam nesto ovih dana da sutnem fabrici 533 i ubacim 539 ako nadjem u perfektnom stanju

Al vas prcaju na tehnickom. Sad kad sam registrovao kombajn slike kombajna i slika plocice su bile sasvim dovoljne da se registruje. Zaboli njih djokan imam li originalni auspuh, led lampe, katalizator itd.
Bosna is the best :haha:
Благо вама код нас не раде више техничке за комбајне, кажу немају "писту"за комбајне и ме раде више. Сада треба у суседно место ићи на технички, а тамо једва чекају да те одбију и кажу дођи за три дана. Као да је бицикло у питању, а не комбајн.

Razmisljam nesto ovih dana da sutnem fabrici 533 i ubacim 539 ako nadjem u perfektnom stanju
Prvo ako 533 nije nikada radjen, razbusi ga na 539 samo, a ti motori u perfektnom stanju, to retko postoji, niko ne prodaje tako lako dobru stvar iz kuce, uzmes nesto normalno i uradis mu generalnu i znas na cemu si...

Trenutno kod mojih nema za dalje ne znam!!
Kremator to nikad ne bih radio!!!!!
Da dam 1000e u motor na lanac????
A kvaliteta lanca nigde!!!!
Za 800e uzmeš M33 dobar i gas!!!!
Većinom sam uzimao sa celih traktora odem upalim pregledam pritisak i dal duva ili ne
Obično predihtujem i ubacim
Šta tu ima biti perfektno ili onako ili ovako motor ili je zdrav ili nije!!!!
Skoro sam bio kod Cigana u Vajskoj seku zmaja a motor full stanje i to će neko dati svoj mrtav i 500_600e i uzeti ovaj i biti miran godinama na kombajnu!!

Nazad
Vrh